Suzuki főtengely szimering csere?
Helló!
Nekem is hasonló bánatom van, ki szeretném cserélni a főtengely szimeringet, ami a szerelő szerint bagatel dolog, annyira, hogy kár is kicserélni. Hát viszont én meg már unom, hogy csöpög az olaj a kocsiból, tehát kikapnám belőle, főleg, hogy nem is drága alkatrészről van szó. A vezérlés felől cserélném, a szerelő szerint csak be kell szúrni egy csavarhúzóval, és kihúzni, 'oszt bele kell tolni az újat. Na hát engem az érdekelne csak, hogy tényleg "csak ennyi az egész", vagy azért ebbe benne van az is, hogy az olajszivattyút is bontani kell, nem csak a vezérműszíjjat. A vezérmű szíjat, tárcsát azt megbontom, nem gond, de az olajszivattyút nem szívesen bántanám.
Nem is tudtam kilazítani... Egy krova, egy csillagkulcs, és számtalan cső ment tönkre mire feladtam. Tavasszal megy a szerelőhöz. Talán légkulcsal ki bírja venni azt a nyavajás csavart a főtengelyből.
Azért köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!