Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meilyk féktárcsát és hozzá...

Meilyk féktárcsát és hozzá betétet válasszam?

Figyelt kérdés
256 mm átm. Tárcsát veszek, csak azt nem tudtam még eldönteni ATE, vagy Brembo legyen.(sima normál tárcsák, nem a sport változat) Mi a véleményetek? Illetve milyen betétet ajánlanátok hozzá? Valami olyan kellene ami nem éppen a legkeményebb, azt hallottam a puhább betét jobb fékhatást ad. ? Ui: a kocsi 1,6 benzines 74kw
2012. ápr. 18. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:

100 lónak egy patkófék is elég. :)

De most komolyan, mit kell ezen görcsölni? ATE, Brembo, mindkettő neves gyártó. Egyik se fok kettészakadni holnapután. Vagy ha mégis, senki nem mondja meg előre, melyik lesz az.

Vedd meg azt, amelyik kedvezőbb áron van, vagy amelyiknek szebb a doboza.

2012. ápr. 18. 15:07
 2/3 A kérdező kommentje:

értem, a brembon belül van tőbb amolyan márkaváltozat amit kerülni kell? Az Ate betétetknél olvastam pl hogy a spanyol változat valami gref...nagyon gyenge. Tul kemény.

ár kül az van: brembo 1 pár akciósan most: 18e, van mart kialakítású: az 23000

míg az Ate sima tárcsa 1 pár: 26e

2012. ápr. 18. 15:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a sajátomram ( amire gyárilag ATE kerül) Jurid tárcsát raktam legutóbb, azzal is sikerült még eddig mindig megállni . 305mm és 18700ba került egy pár. Szerintem normál használathoz felesleges azért megvenni egy Brembo tárcsát, mert Brembo van a dobozára írva.

Ha meg több kell ( 74kWhoz nem hiszem, max a kinézetet dobja meg), akkor nézz valami ilyet:

[link]

Csak egy 5-össel drágább, mint a maratott Brembo.

2012. ápr. 18. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!