Kinéztem egy daewoo kis autót de nem ismerem a márkát (előtte japán és német autoim voltak) van olyan minőségre egy daewoo mint egy suzuki, renault, citroen vagy egyébb? van olyan tartós?
Figyelt kérdés
#daewwo
2012. ápr. 17. 16:52
1/7 anonim válasza:
Dehogy van...
Deawoo = ipari hulladék
Minden jobb nála. A Deawoo az autógyártás legalja. Annál nincs lentebb!
2/7 anonim válasza:
A Daewoo Ticora vagy a Matizra gondolsz.Mind a kettő egy fostalicska.
Ne vedd meg szerintem.Nézzél mást.
3/7 anonim válasza:
Érdekes dolog ez..... nekem semmi bajom a Daewoo-val!
4/7 anonim válasza:
Hát én nem vennék olyan autót ami TV-t is gyárt :D Viccet félre sok jót én sem hallottam felőle, bár nem írtad le melyik típusra gondolsz! Én is nézegettem ezeket a tico, matiz féléket, de legtöbb helyen azt olvastam róla, hogy a kaszni gyenge, a motor meg csak annyira erős, hogy a sofőr alatt nem szarja össze magát, meg mondjuk még 2 zsömle meg 1l tej elfér. Szóval inkább kis városi kocsik, mondjuk bicikli helyett (kevésbé áznak be :)), de hogyha sűrűbben mennél vele nagyobb távra, esetleg több személlyel is akkor szerintem másik márkát kellene nézned.
6/7 anonim válasza:
az anyátokat szar a daewoo 1 válaszoló : daewoo igy kell irni te mercista!
7/7 anonim válasza:
A Hyundai is gyárt tv-t, csakúgy szólok, #4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!