A YAMAHA YZF R 125 bírja a 110km/h-s utazósebességet?
Ha emberi méreteid vannak (180+centi, 75+ kiló) akkor nem , egy kisebb darab emberrel talán képes rá, de inkább 95-100 a kényelmes utazója.
Összehasonlításképpen én 188 centi és majd 90kiló vagyok, múlt hónapban ültem egy 5hónapos CBR125-ön, alattam 115 volt a vége, de 95fölött már nem nagyon tetszett neki a dolog. Az kényelmes utazó 85-90 környéke volt.
Tudom hogy kérted hogy a konkrét típusról nyilatkozzunk, de a 125ccm és 11KW behatárolja a dolgokat, nincs túl sok eltérés közöttük.
90 KG-os sofőrrel 120 km/h az abszolut végsebessége - ebből kiindulva kizárt, hogy bírná a 110-es utazót, inkább 90 körül. Ált. a 70-75%-os teljesítményt szokták "utazónak" hívni.
Amúgy múlt héten ültem ezen a kis gépen a Yamahánál, a jubileumi kiadás kifejezetten vadul néz ki. Pöpec kis gép.
Köszönöm a válaszokat, nagyjából erre számítottam:D
am a paramétereim 188cm és 80kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!