Melyik robogót vennéd?
Figyelt kérdés
Üdv! A segítségeteket kérném! Robogóvásárlás előtt állok. Kinéztem 2 motort amik közt hezitálok. Ők lennének:
A Piaggionál az a problémám, hogy 18 000+ km van benne. Látván a felújításokat (és ha van valóságalapjuk) ez így mennyire sok? A Malagutiról még nem tudok hasonló infókat még nem írt a tulaj.
Sajna ennyi pénzem van rá, max 120 rongy. Néztem egy harmadikat is de nem hallotam róla semmit. Ő lenne:
Valaki ismeri a suzukit? Vagy vélemények a 3 mociról? melyik érné meg jobban?
2012. ápr. 11. 22:27
1/3 anonim válasza:
a piaggio egy kicsit drága az évjáratához és a futott km-éhez képest
a suzuki robogókrol nem tudok sokat de nem lehet olyan rossz:)
a 3 közül nekem a malaguti tetszik csak nem adtak meg róla tul sok infót, nekem is ilyen motorom van és megvagyok vele elégedve
3/3 anonim válasza:
Garanciás Malagutit a szerelőtől! kicsivel többet fizetsz, mint a többi zsákbamacskáért!! csak nézd meg az alaktrészárakat,kis hiba, és máris 20 rongy marad a szerelőnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!