Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt a kocsit néztem ki magamna...

Kova 55 kérdése:

Ezt a kocsit néztem ki magamnak, sztetek jó vétel lenne? Astrákba jó az 1,7 -es, vagy inkább az 1,3-t ajánljátok?

Figyelt kérdés
[link]

2012. ápr. 10. 21:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
összességében
2012. ápr. 11. 08:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Jé, milyen kicsi a világ! :)

Pont ezt az autót nézegettem én is a napokban. Én is 6 sebességes dízel H Astrát szeretnék, csak az én pénztárcámba ez már nem fér bele. Úgyhogy nyugi, nem fogok rád licitálni. :)

2012. ápr. 11. 08:58
 13/19 anonim ***** válasza:
Az 1.3-as motorral nincs semmi gond, és nem hulladék! Az, hogy a Fiat gyártja kifejezetten előny. Egy hibája, hogy Corsánál nagyobb autóba nem szabad beletenni. Abba viszont tökéletes.
2012. ápr. 11. 11:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem mindenki jár csak belföldön, mint üzletkötő rendszeresen utazom a Budapest-Graz távolságokat is. Mondjuk nem H Astrával.
2012. ápr. 11. 12:21
 15/19 anonim ***** válasza:
az 1.9 cdti is Fiat motor, mint az 1.3 Én 1.7-el venném. amúgy ott a telefonszám, és megkérdezed hány kilóméter van benne.
2012. ápr. 11. 14:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Az 1.7-es nem Fiat motor? Akkor milyen?
2012. ápr. 11. 16:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Az 1.7-es Isuzu motor volt még a H-ban, a mási kettő MultiJet, de azok sem sokkal rosszabbak, csak az Isuzu motor sokkal inkább való ebbe az autóba.
2012. ápr. 11. 17:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Én Januárba cseréltem le az öreg F astrámat,egy ugyanilyenre,csak kombi.

Én eddig meg vagyok vele elégedve,attol függ mire akarod használni.Igaz kicsit kicsi a motor,de ezt csak indulásnál veszed észre.Én már kinőttem a "füstölgő gumi" indulásból.Azt mondják,a diselt nehéz lefolytani,jelentem,nekem sikerül! :)

De megszokás kérdése.2000felett adja le a nyomatékot igazán,a 6dikat nem tudod magyarországon nagyon kihasználni,esetleg pályán.pont 100-110nál lenne kényelmes a motornak.Fogyasztása vegyes használatba 5-5.5 ig van.

Én is sok hülyeséget halgattam az asztrával kapcsolatba.Több ismerősömnek van,mindenki mást mondott.

Én egy alap astra mellett döntöttem,semmi extra.Klima,központi zár,szervó.

Nincs elektromos tükör,se fedélzeti számitógép.Elég huzós az ára ezeknek ha bekrepálnak,én meg nem szoktam forgatni a tükröt,esetleg ha kijövök a mosóból.

Amugy csak a motor fiat,az motorelektronika már opel.

Ugyhogy vége annak az időnek,mikor saját magam az aknába varázsoltam egy csavarhuzóval.

2012. ápr. 11. 19:01
 19/19 opeles ***** válasza:

"Ahhoz hogy egy 4 éves autóban 200.000 kilométer legyen az év minden egyes napján 140 kilométert kell beleraknia."

Barátom! A munkám miatt napi min. 170-180 km kerül a cégesbe.

4 év után 227ekm. Van ilyen képzeld. És mindig időben van szervizelve ellenben sok "magán"autóval. Ha te is azzal keresnéd a kenyérrevalót nem írkálnál baromságokat.

2012. ápr. 13. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!