Simson S51 enduro miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Most újítottam fel Simson endurúmat, egyszer elmentem vele a hegyre nagyon jól ment, minden rendben volt.
De visszafele úton rejtélyes módon nem úgy ment mint odafele. Minden sebességnél csak fél gázig tudtam húzni mert utána le búgott vagy nemtom mit csinált...
Mi történhetett vele, mit nézzek meg, mi tudott így magától elmenni???
2012. ápr. 10. 11:26
1/4 anonim válasza:
Gyújtás, vagy karburátor ha nem húztad le az alaplapot akkor elmozdulhatott vagy még a karburátor eldugulhatott vagy elállítódott.
2/4 anonim válasza:
A karburátor nem állítódik el magától, az biztos. Esetleg eldugul.
3/4 A kérdező kommentje:
Egyszer már volt egy kisebb dugulás, de az magától ki jött.
Majd szétszedem akkor a karbit, és utána járok. :D
2012. ápr. 10. 13:52
4/4 anonim válasza:
Gyújtás vagy karbi!Nekem olyan volt,hogy zárlat lett a dekliben hála az előző tulaj zsenialitásának:D 12voltos rendszer helyett 6voltos gyújtás 12voltos cucokkal:)leéget a fesz szabi:)és nem pörgött ki a motor negyedgáztól jobban!:(neked lehet fel lazúlt az alap,de azis lehet karbi dugulás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!