4T cross füstölhet?
Figyelt kérdés
betojok de most hirtelen nem tom.2009. jún. 17. 20:36
1/8 anonim válasza:
relatív.. minden motor többé kevésbé füstöl, 4T is, ha nem füstölne nem kéne kipuff, de hogy mennyire az függhet: üzemanyagtól, karburátor beállítástól és még sok mindentől... lehet h belül koszos a kipuffdob és azrt füstöl mert ég a kosz, így most nem tudhatom.. de azért remélem segítettem
2/8 anonim válasza:
Attól függ milyen színű a füst. Ha kék az gáz, eszi az olajat. Szét van hajtva a motor, generál.
3/8 anonim válasza:
ha fehér akkor hengerfejes. ha kormol akkor szintén generál
4/8 anonim válasza:
4T motor égésterébe semmilyen folyadék nem juthat a benzinen kívül ergo melegen nem füstölhet
5/8 anonim válasza:
kedves utolsó válaszoló, lenne mit tanulnod. Víz és olaj is juthat az égéstérbe
7/8 anonim válasza:
első válaszoló vagyok
Azért, mert ha a hengerfej tömítések szétmennek, a vízhűtésből víz kerülhet az égéstérbe..
8/8 anonim válasza:
úúúúúúúúú nagyokos! de én egy motor normál állapotára írtam, hogy alapesetben, egy nem szétkopott vagy nem hengerfejes motor égésterébe benzinen kívül más nem juthat (esetleg csekély mennyiségű olaj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!