Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lesz valami baja a robogómnak...

Lesz valami baja a robogómnak télen, ha fedett részen lesz, de ugyanannyi ott a hőmérséklet mint az utcán (hideg)?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 8. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Elvileg nem.

Ha vízhűtéses, akkor vagy fagyállóval töltsd fel vagy engedd le a vizet.

Bár nem tudom pl. egy 4T-nél a nagyon hideg mit csinál az olajjal.

2012. ápr. 8. 20:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Hűtőfolyadék megfagyhat ha nem fagyálló. Valamint az aksinak se használ a hideg. Ha lemerül akkor szét is fagyhat szóval az vagy legyen feltöltve mindig vagy vedd ki és vidd melegebb helyre.

Az olaj nem fagy meg. Max megdermedhet ami nem épp jó ha használni is akarod. Ha 2T akkor asszem a benzin is sűrűsödhet az olaj miatt. Meg igazából ha hidegen használod az semminek se a legjobb.

De ha télen nem használod akkor hűtővizet és aksit intézd. A többi meg majdfelolvad :D

2012. ápr. 8. 21:10
 3/3 anonim válasza:

Az én robogóm egész télen egy 0 fok körüli helyen volt, és áprilisban lett először beindítva. (5 hónapot állt)

Annyi "baja" történt hogy a már októberben is gyengélkedő akksit mikor visszatettem az nem bírta beindítani, viszont egy rúgásra beindult.

Akksit ki kell venni, és mint már írták ha vízhűtéses akkor leengedni a vizet és nem lenne szabad semmi bajának lennie.

2012. júl. 19. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!