Kicsi vagy kis-közepes autót válasszunk 3munknak 2-2,5mioból?
Figyelt kérdés
1.majdnem 2 m vagyok, tehát csak elől ülnék. A hátsó hely nem túl fontos. Ami szóba jöhet:új fiesta(2008-9), focus, astra h, corsa d, vw golf. Fontos hogy főleg városba kéne(de azért néha városon kívül) és ne legyen nagy.(anya miatt.már a mazda 3 is nagy. "nem lehet vele parkolni")(én most kezdem a vezetést) Tehát sedan,kombi szóba se jöhet. Vannak érvek a nagyobb(astra,focus) kocsik mellett?2012. ápr. 6. 20:34
1/4 anonim válasza:
Ha 2m környékén van akkor csak az astra és a focus marad, ültem az összes felsorolt típusban,már a 188 centimmel sem tudtam kényelmesen vezetni őket, ha magasabb vagy hosszú távon olyan lesz mint a spanyol inkvizíció.
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor aztmondod, hogy pl. a Corsában az ülést teljesen hátratolva sem férnék el normálisan?
2012. ápr. 7. 10:06
3/4 anonim válasza:
Egy vw golf-ban tökéletesen el lehet férni. Elől-hátul. Parkolni se nagy művészet vele!
Az első autóm egy golf volt. Imádtam.
4/4 anonim válasza:
Nekem a céges autóm egy Astra H kombi. Először kicsit én is féltem tőle, de pár út után egészen szokható a mérete.
Én ugyan csak 180cm vagyok, így elöl bőven van hely, tágasan elférek, de hátul is ültem már több órás út alatt és nem volt kényelmetlen.
Most saját használatra is egy ilyen autót szeretnék venni, csak nem kombit. A rövidebb valahogy szimpatikusabb. Szerintem szebb is. Ha esetleg Te is ilyet veszel, semmiképp ne 1.4-est vegyél! Ezt sok helyen leírják és én is megerősíthetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!