Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kell e jogosítvány az olyan...

Kell e jogosítvány az olyan motorkerékpárra amelynek a motorja 48kccm és a teljestménye 300w?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 4. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Kell..

Segédmotortoros jogosítványak hívják.

De akinek van bármire jogosítványa az autómatikusan megkapja ezt a kategóriát.

Esetleg akkor nem kell jogosítvány ha magánterületen motorozik az illető ,telek tanya stb.

Azt hogy hány W os egy segédmotor azt nem tudom mert KW ban mérik nem wattban. De arra hogy milyen erős legyen az 50 ccm es motor arra nincs szabály. túl sokat amúgy sem lehet kihozni belőle adottságainál fogva.

2012. ápr. 4. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Még a kapálógépre is kell jogsi.. :) Ez komoly! :D

Amúgy M(moped) kategória

2012. ápr. 4. 16:18
 3/4 A kérdező kommentje:
azt olvastam hogy 300w teljesítményig kerékpárnak minősül.akarok venni egy polymobil bringát és 48kcm es a motorja és 300w a teljesítménye. azt mondják nem kell rá jogsi mert kerékpár
2012. ápr. 4. 23:02
 4/4 anonim válasza:
50cm már kell jogsi de 48cm nem kell, egyébként azt hallottam h kapagépre sem kell jogsi mert lassú gépjármű és egyedi nem pedig gyári de azért egy kis alap kresz nem árt egy olyan bicikli szinten
2013. aug. 29. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!