Autós kamerám rögzítette a kőfelverődést. Szélvédő berepedt. A "vétkes" rendszáma megvan. Kötelezője bizonyára fizetne. Hova forduljak? Rendőrség? Biztosító?
Nem érthető számomra, miért tartjá(to)k olyan sokan az okozót vagy "vétkest" vétlennek! Sajnos rám sokszor pattant kő olyan autótól, amelyről láthatóan hiányzott a sárhányó (noha a karosszéria formája alapján egyértelműen rendelkeznie kellett volna azzal a "gumileffentyűvel".)
Gondolom, tolatásnál a kerék letépte, aztán cs*sztek pótolni az igénytelen disznók. Szerintem símán az ő felelősségük a káresemény.
Körülbelül 15 éve nem kötelező felszerelés az a "sárhányó".
Azelőtt is csak műszaki vizsgára raktam fel az autóimra, mert nagyon elrondította.
Én is kaptam kavicsot nem egyszer, szemből érkezőtől is. Arra hová kellett volna felszerelni a sárhányót? Nem tehetett róla, a saját sávjában haladt, normális sebességgel... pech. Mint amikor őzet ütöttem, csak az nagyobb pech. Sajnos vannak ilyen esetek a közlekedésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!