50es robogóba 80as hengerszett vizsga + jogsi nélkül?
Hali,
egy 80-as henger még elmegy egy 50cm3-s robogónak,feltéve ha gyárilag amúgy 50-es és te vagy valaki más utólag tette bele a 80ast.Ezzel még nyugodt szívvel el lehet furikázni nem lehet belőle baj,viszont "125-ös 50-es papírokkal , netán 180-as 50-es papírokkal" már elég merész húzás, végül is meg lehet oldani ha nagyon akarod,-pl rendszámtábla tartó levágása/leszedése,50cm3-s beütés a hengerbe,alvázszámot vhogy hamisítod mert benne van hogy 125ös a moci,kipufogó csere mert alapból látni h azon már azért egy normális DOB van nem csak egy kis furulya:D, aztán még egy pár dolgot el kéne intézni, és akkor TALÁN elmehetsz vele,DE ha véletlenül elkapnak és behívnak KPM-re akkor jön aztán a gubanc,alapból 100k bünti ,jogsi nélkül vezettél,okírathamisítás,biztosítási csalás mivel 125-ösre más biztosítás kell, plusz ha azért kaptak el mert gyorsan mentél és így derült ki akkor még gyorshajtásért is kapsz egy kis csekket, szóval jobban jársz ebben az esetben ha inkább lerakod a tanfolyamot.
DE mint mondtam egy 80-as henger sehogy sem fog kiderülni,nekem 70-es van már két éve.
Előző vagyok,
még elfelejtettem hozzátenni h büntihez még hozzátartozik h elveszik egy ideig a jogsidat , hiába h "semmi köze hozzá" de a B-s jogsid is ugrani fog akkor egy ideig, és az A1-re / A-ra (motoros jogsira) néhány hónap/év eltiltást kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!