Milyen káros következményei lennének, ha egy c14nz Opel motorra rászerkesztenék egy Astra TDS turbót meg egy intercoolert? :D
Természetesen csak elmélkedem rajta,nem áll szándékomban megtenni,esetleg csak akkor,ha emellett lenne egy másik gépem és nem érdekelne,de ez csak a fantázia...
Szóval,szerintetek mi lenne egy ilyen sufnizásból?
Hát ennél szakmaibb válszt vártam.
Nem vagyok hozzá tök hülye,igaz szaki sem.
Nem is én akartam azt a marhaságot.Nem én voltam.
Esetleg a kérdésemre kifejtené valaki a véleményét.
Kedves Túrórudi,láttam már kommentjeidet,úgy látom értesz ahhoz,amihez hozzászólsz.
1. A TDS turbó nem 1.4-es benzines motorhoz van tervezve.
2. Ahhoz, hogy a kocsid elbírjon egy turbót, erősebb vezérműtengelyt, kovácsolt versenydugattyúkat, és jobb szelepeket kellene használnod. Ha ez nincs meg, akkor a blokk túlélési esélye igencsak a nulla felé konvergál.
3. Ha szeretnél több erőt kihozni a kocsiból, azzal jössz ki ár/lóerő arányban a legjobban, ha veszel bele egy másik motort. Pl. a Z18XER motor 140 lóerő felett van, 8.5 litert eszik egy H Astra kombiban átlagban, és egy F Astrába bőven elég akkora teljesítmény. Ha még ez a blokk sem elég, akkor a Dbilas árul hozzá tuning csomagot, kb.1500 euró, és úgy emlékszem 260-280 lovat ígérnek.
Vegyél rá egy C14SE hengerfejet a sallangokkal együtt.
Így nyersz pár lóerőt, de inkább vegyél 1 nagyobb motort bele, vagy 1 erősebb motoros Astrát.
Ez a motor nem tuning alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!