Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a tapasztalh...

Mi a véleményetek a tapasztalható vezetési kulúráról?

Figyelt kérdés
A drága autók tulajdonosai ez égből jöttek mert istenként azt hiszik nekik mindent szabad, de sztem akik onnan jönnek inteligensebbek! Az index az számukra tabu, találja ki mindenki merre akar menni, csak összetéveszti a Vágó műsorával mert az megszünt!!

2012. márc. 29. 22:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Kétféle utálatos közlekedő van. Az egyik a fent leírt tolakodó SUV-tulajdonos barom (tisztelet a kivételnek). A másik az, akinek az autója közlekedésre alkalmatlan, és ezzel veszélyeztet másokat.
2012. márc. 29. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nem ezt tapasztaltam.Lehet a környékünkön normálisak azok akik ilyen autót hajtanak , nem tudom.Amikor a zebránál állok az általad drága autók (Audik , Bmwk , Lexusok és társaik) egyből megállnak és átengednek ezt többször megfigyeltem.A többi régi Suzukis Swiftes meg F astrásokból 10 is elmegy és nem akarnak megállni.Amikor vezetek akkor is a fentebb említettek udvariasabbak.
2012. márc. 29. 23:05
 3/9 anonim ***** válasza:

#1-esnek : Csak SUV-ok vannak ebben a kategóriában mi ? :DD

Kérdező: Minden kategóriában vannak taplók,de én is azt tapasztalom ,hogy a sztrítraccsingosok b*sznak a zebrára, valamint az olcsó járművel rendelkezők sem ismerik a féket... Múltkor pl,mikor mentem a kocsimhoz (Audi) a zebrán egy kisasszony majdnem elgázolt a kis 206-osával (30-40km/h lassíts nélkül,kanyar után)...

mikor utána szóltam ,hogy a zebrát ismered-e,elegánsan megmutatta a középső ujját. Ergó nem általánosítok...barátnőm mindig kérdezi,hogy miért engedem el a gyalogosokat... 1., kresz kötelez rá. 2., nekem is jólesik mikor azért állnak meg,hogy elengedjenek.

2012. márc. 29. 23:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a vezetési kultúránk kicsit sz@csi. A vezetők pedig márkától függetlenül taplók. Általánosítani nem lehet, főleg úgy, hogy akinek drágább autója van, az ....

Láttam már normálisan közlekedő X5 tulajt, és tahó Swiftest is. :)

2012. márc. 30. 09:44
 5/9 anonim ***** válasza:

A legnagyobb tahók a Navarások...

Normális terepjáróra (ML, X5) nincs pénze, viszont iszonyatosan bunkó módon közlekedik!!

2012. márc. 30. 10:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a taxisok, a napszemüveges kopaszok, és szolis műkörmös festett hajú hülyepi.ák a legparasztabbak, na meg a "friss jogsival, 20 évesen Schumachernek képzelem magam" típusú hülyegyerekek. Ezek azok akik még elkezdenek anyázni ha lelépek a zebráról és a fékbe kell taposniuk. Sajnos ez Magyarország...
2012. márc. 30. 11:13
 7/9 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Általánosítani nem lehet szerintem, ez ember függő! Magyarországon nincs közlekedés kultúra. Svédországban töltöm időm nagy részét,ezt kellene otthon tanítani. Kopasz,napszemüveges vagyok, a nagyon kulturált fajtából.Ezt az utolsónak üzenem.
2012. márc. 30. 12:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Én ezt a huszonéves gyúrós "én vagyok a helyi gizdacsávó" kopaszokra értem. Apám is kopasz.
2012. márc. 30. 15:42
 9/9 anonim ***** válasza:

A140L:

Az X5 és az ML egyáltalán nem normális, még csak terepjárónak sem nevezhető városi anyahajó, egy igazi terepjáró terepen is gond nélkül megy.

Igazából általánosítani nem tudok, vannak jók és vannak rosszak mindenhol, vannak rendes gazdag emberek akik másokra is figyelnek, és persze ott vannak a kezdő jogsisok akik 20 esztendősen a szar fűnyírómotoros Swiftjükkel azt gondolják, hogy menőcsávók ha gyorsulási versenyt játszanak városban.

Vannak tuning verdások, én ebből a részből azt tapasztaltam, hogy akinek komolyabb összeg van a kocsijába ölve, az igencsak megbecsüli, nem bőgeti állandóan a motort megadja az elsőbbséget, nem úgy mint aki feltákolt egy szemöldököt meg sportülést meg sportkormányt rakott a kocsiba és már ő így azt hiszi, hogy legyorsulhatatlan streetracinger.

Általánosítani nem lehet mindenhol vannak tahók, de talán épp ettől olyan furán szar(változatos) a magyar közlekedési morál.

2012. márc. 30. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!