Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ráz meg az autóm?

Miért ráz meg az autóm?

Figyelt kérdés
Minden egyes alkalommal, ha kiszállok az autómból és csuknám be az ajtót, megráz, mintha villanypásztort fogdosnék. Nem számít milyen anyagból készült a ruha ami rajtam van, nem az töltődik fel.
2012. márc. 29. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
az én autóm is ezt csinálta,ujonnan vettem s nem voltak huzatok a székeken..miután tettem rájuk huzatot,abbamaradt a rázás is..
2012. márc. 29. 21:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Mindig olyan ruhába vagy ami az ülések huzatjával feltöltődik.

Ahogy ez első is írta üléshuzat segíthet.

(Vagy csinálj ruhát az ülés anyagából :P )

2012. márc. 29. 22:31
 3/7 anonim ***** válasza:
nem szeret
2012. márc. 29. 22:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezzel amúgy vigyázzál. A benzinkutaknál a tüzek nagy része ettől van.
2012. márc. 30. 01:08
 5/7 anonim ***** válasza:
1 ötlet nekem is mostanában kezdte el! Amikor kiszállsz először ne ujjal fogd meg az ajtót hanem a csuklód érintsd oda így nem érzed a rázást!
2012. márc. 30. 09:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez azért van mert a ruhák többsége műszálas vagy műszállal kevert anyag. És mikor beülsz az autóba meg mozgolódsz meg kiszállsz ilyenkor összedörzsölődik a két anyag és feszültség keletkezik amit az autó kasznija mint test levezet mikor hozzáérsz.Tankolásnál ez nagyon veszélyes tud lenni mivel a pisztoly cső végén keletkezhet a szikra és benyújthatja a kiömlő üzemanyagot. Mint ahogy írták is érdemes üléshuzatot vásárolni (de ne műszálasat ) :D
2012. márc. 30. 13:21
 7/7 A kérdező kommentje:
köszike:D én is rászoktam, h mielőtt megfogom, rácsapok az ajtó tetejére egy kicsit, úgy nem érzem ha megcsíp:D na majd beruházok egy huzatra
2012. márc. 31. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!