Miért ráz meg az autóm?
Figyelt kérdés
Minden egyes alkalommal, ha kiszállok az autómból és csuknám be az ajtót, megráz, mintha villanypásztort fogdosnék. Nem számít milyen anyagból készült a ruha ami rajtam van, nem az töltődik fel.2012. márc. 29. 21:30
1/7 anonim válasza:
az én autóm is ezt csinálta,ujonnan vettem s nem voltak huzatok a székeken..miután tettem rájuk huzatot,abbamaradt a rázás is..
2/7 anonim válasza:
Mindig olyan ruhába vagy ami az ülések huzatjával feltöltődik.
Ahogy ez első is írta üléshuzat segíthet.
(Vagy csinálj ruhát az ülés anyagából :P )
4/7 anonim válasza:
Ezzel amúgy vigyázzál. A benzinkutaknál a tüzek nagy része ettől van.
5/7 anonim válasza:
1 ötlet nekem is mostanában kezdte el! Amikor kiszállsz először ne ujjal fogd meg az ajtót hanem a csuklód érintsd oda így nem érzed a rázást!
6/7 anonim válasza:
Ez azért van mert a ruhák többsége műszálas vagy műszállal kevert anyag. És mikor beülsz az autóba meg mozgolódsz meg kiszállsz ilyenkor összedörzsölődik a két anyag és feszültség keletkezik amit az autó kasznija mint test levezet mikor hozzáérsz.Tankolásnál ez nagyon veszélyes tud lenni mivel a pisztoly cső végén keletkezhet a szikra és benyújthatja a kiömlő üzemanyagot. Mint ahogy írták is érdemes üléshuzatot vásárolni (de ne műszálasat ) :D
7/7 A kérdező kommentje:
köszike:D én is rászoktam, h mielőtt megfogom, rácsapok az ajtó tetejére egy kicsit, úgy nem érzem ha megcsíp:D na majd beruházok egy huzatra
2012. márc. 31. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!