Vélemények erről a Merciről (W124)?
Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 14:57
1/6 anonim válasza:
ennél jobbakat úgyse fog senki ideírni:)
3/6 anonim válasza:
Az autógyártás egyik ékköve! Simán elfutnak 1 000 000km-t is ha rendesen szervízelve vannak.
Viszont sok az elhanyagolt példány azokat kerülni kell.
Ja, ha normális autókat keresel akkor 750 000-800 000ft alatt ne is nézegesd őket!
4/6 A kérdező kommentje:
Annyiért inkább egy 95-ös Audi A6 ost vennék 140LE-vel, de nincs annyi pénzem :)
2012. márc. 26. 18:41
5/6 anonim válasza:
Ha egy audi a vágyad akkor viszont nincs értelme megvenni a mercit! Lehet, hogy pár év múlva meg akarnál tőle szabadulni mert összejött a pénz az audira.
Inkább gyűjtögess és vedd meg az a6-ot. Azok is nagyon jó autók!
6/6 anonim válasza:
Nekem ilyenem van. Alapjába véve jó autó, de itthon arra használják, hogy kitapossák a belüket, széthajtsák, lelakják, egy forintot ne költsenek rá, ennek ellenére az áruk a csillagos égen. Olyan szinten nagy az igénytelenség, hogy felfogni nem lehet. Egy éve van nálam, ami nálam meghibásodás az az olajteknőnél olajszivárgás(6 ezer forint), infrakulcs meghibásodás(6 ezer forint), és most a riasztó( még nem vittem el, mert az igénytelen, tajparaszt tulajok gányolása már elég pénzt vitt el). Pozitívum, hogy a motor hibátlan, a pár éves dieselek jobban füstölnek, a beltér makulátlan. A karosszéria rohad, de kb. már minden oldalról kapott, és gyanítom, hogy az újrafényezés sem sikerült túl jól, nem tartom reálisnak, hogy egy 17 éves autó ennyire rohadjon. Summa summarum, jól mondták előttem, 800 ezer alatt ne vegyél ilyen autót, de még az sem garancia, hogy jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!