Gáz ha a Simsonomnak 65 km/h a vége?
Figyelt kérdés
s51 elektronik típusú 4 sebességes.
80kg vagyok és én alattam az órám szerint de már kocsival is lemértük 65 a vége.
új 50-es hengerrel gyűrűvel. Rendben fa.. ául bejárattam.
2012. márc. 25. 16:40
2/6 A kérdező kommentje:
dugó és a gyűrű teljesen original a henger a régi elírtam bocs.
2012. márc. 25. 17:16
3/6 anonim válasza:
mert mit akarsz te még attól a régi vacaktól a 80 kg-s segged alatt ennél többet?! olvasd el a gyári kezelési utasítást aztán rájössze mennyinek kéne lennie.
4/6 anonim válasza:
Nézőpont kérdése az enyém (tuning) 100 fölött megy.De egyébként teljesen jó..... a gyári simson 60-70 et megy és majdnem mind1 a súj
5/6 anonim válasza:
am tenyleg olvaysd el mert 50 a megengedett sebesseg tobbel nmis mehetsz
6/6 anonim válasza:
4. válaszoló.. nagy szart megy az 100-al még 125-ös mz is nyögvenyelősen, nem hogy a szar simsonod.... le is sz*pnád magad ha annyival menne XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!