Mi a véleményetek a Kawasaki ZZR-250 típusú motorkerékpárról?
Figyelt kérdés
Nyáron szeretnék vásárolni egy ilyen motort, mint első motorkerékpárt (eddig csak robogót vezettem), persze addig a korlátozott jogsit is megcsinálom. Nos érdekelne, hogy mi a véleményetek a gépről, mennyire megbízható, milyen a fenntartása, tehát minden róla. Ha jól tudom, ez nem 4T, 4T változata a ZXR 250, de ennek van valami furcsa két cső, ami a tankból jön ki, és ez nagyon nem tetszik, sőt! A motort sokat használnám délutáni kis motorozgatásokra, hosszabb túrákra. Szerintetek?2012. márc. 24. 16:24
1/6 anonim válasza:
A ZXR-nek és a ZZR-nek köze nincs egymáshoz.
ZZR inkább egy túrasport gép és igen, ez is 4 ütemű :D (Soros 2 hengeres)
ZXR meg kiköpött sportgép ( 4 ütem, soros 4 henger, kb 45LE :P )
ZZR-ből elég jó állapotúak vannak, nincsenek annyira széthajtva mint a ZXR, nem pörög annyit, nem annyira "kihegyezett" gép. Ilyen rövidebb vagy akár hosszabb túrákra kiváló lenne.
2/6 anonim válasza:
250-es ZZR-em van.
Természetesen 4 ütemű, 40 LE és nagyon kezes.
3/6 anonim válasza:
3 éve van ilyen motorom és nagyon meg vagyok vele elégedve!
Kezdő motornak tökéletes kezes, tartó, a zxr-től 1000x megbízhatóbb!
4/6 anonim válasza:
A negyliteres ZZR-nek van típus hibája? Vagy ami gyakran előfordul? Én úgy tudom hogy a blokk elég zajos, nagyon csattogos a vas. De javítsatok ki ha nem.
5/6 anonim válasza:
Négy literes ZZR nincs, max negyed literes.
Nekem nem "csattog" a blokk.
6/6 anonim válasza:
Nekem volt zzr 1100-as motorom és nagyon szerettem városba bárhogy húztam neki 6.5 liternél nem tudtam vele többet meg etetni de akkor már igen csak ment :) Nagyon tartós motor nincs ki hegyezve ha rendszeresen karban van tartva akkor nagyon sokáig el lehet vele motorozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!