Milyen 50-125ccm enduró motort ajánlatok terepre, erdőbe?
B-s jogosítványom van, de mivel itt van ez az új törvény, hogy gyorsított A1 jogsit lehet tenni,( ha már megvan a B,) ezért lerakom az A1-et is! (Akkor is le szeretném rakni, ha az 50ccm mellett döntök, ki tudjak mikor fog jól jönni!)
Eddig is motorozgattam, robogón kezdtem kiskoromban, majd egy 125ccm pitbikeon, ezek után pedig néha-néha apa WR250-jével mentem egy kört a határban, illetve a robogót folyamatosan használtam.
A motor nekem terep endúrózásra kellene, maximum kb 250.000Ft-ot tudnék rákölteni és legalább egy 2004-nél nem öregebb darabot szeretnék!
Ti melyik típust ajánljátok?
Vegyek inkább egy 50-es Derbit vagy DT50-et 70-es hengerszettel 50-es papírokkal vagy inkább egy 125ccm rendszámosat?
Természetesen ezek mellett más elképzelésre is nyitott vagyok, a ti véleményetekre, tanácsaitokra vagyok kíváncsi!
Köszönöm!
17/f
Miért nem akarsz régebbit?
Azért egy teljesen felújított '97-es és egy majd széthulló '04es közül nem is tudom melyiket venném meg...
Nem az évjárat számít hanem mennyire volt karbantartva, az állapota! ;)
250.000ért meg csak 50-80asokat nézz, abból talán kapsz is '04 utánit, 125ösből 99%, hogy nem. Vegyél 80as DT-t vagy MTX-et.
Azért egy '97-es motor már 15 éves, míg egy '04-es csak a fele.
Nekem az a 15 év már nagyon öregnek tűnik, ha venni szettnék valamit, akkor az ne szar legyen, természetesen mint te is írtad '04-esből is van széthajtott, széthulló darab, de vásárlás előtt el kell menni kipróbálni, szakértővel megnézetni!
Esetleg 50-es Derbikről, DT50-ről RX50-ről mi a véleményed 70-es hengerszettel 50-es papírokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!