Mi a normális alapjárati fordulatszáma egy Etz 125-nek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 22:02
1/7 anonim válasza:
Óra szerint nekem 1700 körül forog. Ez kicsivel több, mint a valós fordulatszám, ténylegesen olyan 1200 körül van.
2/7 A kérdező kommentje:
És az mitől van, hogy kétezres alapjáratról szép lassan lehörög?
2012. márc. 22. 22:56
3/7 anonim válasza:
Első vagyok!
Több oka is lehet. Cserélj gyertyát, légszűrőt, de még azt is el tudom képzelni, hogy túl dús a keverék. Nekem is csinálta a hörgést hidegen, a légszűrő csere orvoslta.
4/7 A kérdező kommentje:
Az lesz. Miféle eszközzel tudom leszedni a deklit? Mert nincs olyan rövid csavarhúzó. Vagy valami hajlítottal kellene?
2012. márc. 22. 23:10
5/7 allllli válasza:
Háát a kulcsával kellene leszedni, ha be van zárva vagy elveszett?
6/7 A kérdező kommentje:
Azóta már túladtam rajta, de közben rájöttem, hogy nem úgy működik, ahogy én akartam, mert a kulcsos fejéről kell kiszedni a légszűrőt, nem a másikról.
2013. márc. 22. 21:59
7/7 A kérdező kommentje:
*feléről
2013. márc. 22. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!