Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » P-rendszám? (többi lenn )

P-rendszám? (többi lenn )

Figyelt kérdés
Hogy is van ez a P-rendszám? ha van egy forgalomból ideiglenesen kivont autó akkor ezzel a rendszámmal használhatom ? vagy mire van ez a rendszám?
2012. márc. 20. 22:12
 1/4 WhiteLabel ***** válasza:
p rendszám az egy ideiglenes rendszám, de csak akkor használhatod ha a cég tagja vagy akinek a tulajdonában van a rendszám.
2012. márc. 20. 22:14
 2/4 WhiteLabel ***** válasza:
illetve van kiskapu, ha esetleg napi bejelentést irnak neked, vagy esetleg a cégednek kiadják megbizásba stb.
2012. márc. 20. 22:16
 3/4 A kérdező kommentje:
bocsi azt kihagytam, hogy én 1-2 napra bérelnék ilyen rendszámot, akkor mi a helyzet ? mert amire kéne az már vagy 3 éve ideiglenesen ki van vonva de pl ha majd akarok rá műszakit ,vagy csak elmenni valahova akkor ugye nem tudom, mert se biztosítás ,se műszaki semmi nincs rajta
2012. márc. 20. 22:28
 4/4 anonim ***** válasza:

A cég akitől bérled megbízási szerződést ad (alkalmaz) arra az időre míg bérled a rendszámot így teljesen jogszerűen használhatod.

[link]

2012. márc. 21. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!