Melyik a jobb autó a Volvo vagy a Ford?
Erdekes, hogy senki sem irta eddig, de en mindenhonnan azt hallottam, hogy a Volvo javittatasa (az alkatreszek miatt) nagyon draga.
Amugy tavaly vezettem egy kolcsonzoi Ford Taurust, es az valami iszonyu jo volt (1200 km-t mentem vele). Persze Amerikaban gondolom masok a Fordok, mint Mo-on, pl Taurus-t otthon nem kapni, Mondeo-t meg itt nem.
@14:37
Egyáltalán nem drágább a javíttatása mint a kategória társaié!
Egy S80 (korábban V70) tulaj.
Haveromnak van egy Fordja egy másik ismerősömnek Volvoja. A ford 14 év után kezdet szétesni, a Volvo 20. Szétesés alatt alkatrészek elhasználódását értem. Természetesen ezek régebbi autók voltak. A mai verdákat kb 10 évre lövik be. Aztán jönnek a kölcséges alkatrészek rendelése. Épp ezért célszerűbb azt az autót választani aminek ólcsóbb a karban tartása, javítása... okosan kell gondolkozni a mai magyarországon 47 e ből meg lehet élni de kocsit fentartani már nem valószínű :)
Manapság nem a kocsit hanem a nevet fizeted meg...
Na mindegy szerintem a Ford... olcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!