Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi az esély hogy megtalálják?

Mennyi az esély hogy megtalálják?

Figyelt kérdés
Ma reggel 6:00-ra arra ébredtünk hogy nincs meg az autónk. Rendőrségen voltunk, megkaptuk a papírokat. Mennyi az esély arra hogy viszont látjuk még a kocsinkat? (Volkswagen Jetta 2007 1.6)
2012. márc. 20. 09:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"legközelebb benne fogok hagyni egy mobil telefont :D"

Fontos, hogy írd fel az akksi környékén lévő IMEI számot. Az alapján megtalálják a telefont, az se baj ha ki van kapcsolva. A lényeg, hogy akksi legyen benne és NE látható helyre rakd. (Pl:az anyósülés aljára felragaszthatod.)

2012. márc. 20. 13:24
 12/13 anonim válasza:

Ez a telefonos dolog tényleg nagyon jó ötlet! Én is használni fogom.

Egyébként az IMEI számot nem csak az akkumlátor hátulján lehet megnézni, hanem a *#06# gombkombinációval is meglehet jeleníteni.

Visszatérve az autódra: Szerintem se fogják a rendőrök megtalálni a kocsidat. Én is azt tudom tanácsolni, hogy nézz szét az alkatrészkereső weboldalokon.

Sajnálom a kocsidat...

2012. márc. 20. 21:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Alkatrészenként cseszhetem a kocsit... Felraktam az autovadasz.eu-ra hát ha ők véletlenül kiszúrják.
2012. márc. 20. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!