Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire éri meg Peugeot...

Lacko1996 kérdése:

Mennyire éri meg Peugeot 206-ot venni és tuningolni? Egy clubbot be tudnátok linkelni? Alkatrész mennyire van hozzá mert faterom szerint az alkatrészellátás 0.

Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Semennyire. Már amennyiben a tuningolás alatt a teljesítmény, illetve a futómű, fékek teljesítőképességének növelését érted, nem pedig az undorító műanyag spoilerek, meg neonok felcsavarozását. Sokkal olcsóbb, egyszerűbb eleve olyan autót venni, aminek a képességei kielégítenek. Azt mellesleg nem értem, hogy miért lenne rossz az alkatrészellátás.
2012. márc. 19. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem éri meg, nem fog pénzt adni reggelente mint egy tehén. De mivel a legtöbb motor arra van kitalálva hogy kisautót hajtson meg ezért érdemi tuningot nem lehet vele végrehajtani, legfeljebb a 2 literes benzinessel, de az meg ritka és mondjuk nem 16 éves sunancoknak való. Alkatrészellátása ugyanolyan mint bármelyik népszerű típusé, mindent lehet hozzá kapni bármelyik autós boltban.
2012. márc. 19. 16:01
 3/6 A kérdező kommentje:
de amugy gyári állapotában milyen autó???
2012. márc. 19. 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Motorfüggő, de a legtöbb verzióját nem sportautónak építették, egyszerű szaladgálós személyautó, viszonylag megbízható, ha vigyáz rá az ember jó választás lehet kezdőautónak, de tuningolni ne akardd.
2012. márc. 19. 18:02
 5/6 Ditta323 ***** válasza:
Mint minden futószalagon gyártott autóhoz ehhez is vannak alkatrészek. Viszont nem éri meg tuningoltatni. Amúgy tipikus női autó
2012. márc. 19. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem annó tetszettek a 206-osok.Ismerősömék vettek egyet a feleségnek, szalonból, de végül a gyár visszacserélte nekik hosszadalmas levelezgetés és heti szinten szervízlátogatások miatt. Hosszú és bonyolult eljárás volt. Ez az egyetlen közvetlen kapcsolatom ezzel az autóval,de ennek ellenére szerintem egy aranyos kis városi autó.Fiúként mondjuk nem biztos, hogy ezt venném.. Mennyi a keret?

Tuning oldalához már többet tudok hozzászólni. Attól függ, hogy mit értesz tuning alatt. Mert pl Civic-eket relative kis motorral hibátlanul lehet tuningolni egy turbóval,komolyabb fékrendszerrel,hűtéssel, de ha teljesen őszinte akarok lenni hozzád, akkor nincs olyan tényleges és komolyabb tuning ami megérné!Vagy csak simán egy jobb szoftver kerül rá, amivel nyersz mondjuk 10-20%-ot, vagy olyan szinten avatkozol bele a kocsi motorjába,szerkezetébe, hogy utána nem fogod tudni használni akármire, így a kihasználhatósága, és valódi autóként való létezése (ergo a haszna)megszűnik. Csak gyorsulni lesz vele értelme, a város valamelyik közintézmények parkolójában állni mellette és beszélgetni autós kollégákkal,de másra nem nagyon.

Én annak a híve vagyok, hogy ha van pénzed fenntartani 2 autót, akkor tuningolj komolyan, ha nincs akkor vegyél egyet, de az legyen rendes és gyárilag elég erős motor legyen benne. Persze ezt nem mindig egyszerű megtalálni, s sokszor valamilyen kompromisszumot kell kötnie a legtöbb embernek.

Tehát mennyi pénzt szánsz autóra?

2012. márc. 21. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!