Elektromos Quad-hoz töltő, és mivel tudnám szebbé varázsolni?
Figyelt kérdés
Lányomnak van egy barbie elektromos Quad-ja a töltő költözésnél elveszett, és kéne hozzá új, de nem tudom milyent kell vennem, és hol.
A színét a nap kiszívta tavaly nyáron, és szeretném lefújni neki (rózsaszín-fehérről, rózsaszín feketére) mivel lehet kivitelezni? Műanyagra kell ügyebár, és nem értek hozzá, pedig nő létem,re feltalálom magam ha fúrni-faragni kell, de most azt sem tudom milyen üzletbe menjek.
2012. márc. 19. 07:51
1/2 anonim válasza:
Szia! Töltő kérdésben; eredeti töltőt nem tudom honnan lehet szerezni, de meg kell nézni milyen akkumulátor(ok) van benne, ha normál 12V-os, (mint az autóba) akkor egy egyszerű autó akku töltővel tölthető! A színét viszont a leg egyszerűbb ha festék boltba veszel fújós festék sprét, kb:1000Ft! Nem tudom mekkora felület, de érdemes többet venni azonos színből! Ezek nem minőségi festékek, de a célnak megfelel! Műanyagra is alkalmas! Előtte hígitóval letisztítod a fújni kívánt felületet, tehát kosztól, zsírtól mentes állapotba legyen, de mind ezek előtt letakarad(papírral azt a részt amit nem szeretnél színezni, vagy ha szét tudod szedni akkor az a legjobb, és úgy kosztalanítani, majd lefújni! Ajánlott több rétegben, mert ha csak egyszer fújod nem fedi, vagy ha egyszerre nagyobb mennyiséget ráfújsz, megfolyik, csúnya lesz! Remélem segítettem! Sok szerencsét!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Azt mondták hogy homasitában érdemes venni festéket, majd ma megnézem, és a többi infót is köszi :)))
2012. márc. 20. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!