Autó vásárlás előtt állok! Segítesz?
Hamarosan szeretnék autót venni, csak az a problémám hogy nem értek hozzájuk. Remélem tud valaki segíteni nekem! A lényeg 5L körüli fogyasztása legyen, az alábbiak tetszenek:
- Peugeot 405
- Renault R19
- Renault Clio
- Fiat Punto
A maximális ár 250.000Ft
Esetleg véleményeket is szívesen vennék így első autó vásárlása előtt.
Köszönöm!
Az átvizsgálás egy nagy átvágás.
Szeretett autómat amit 5 éven keresztül javítgattam, használtam, szereltem, hibátlanul ment minden felé.
Megállapította a "szerelő", hogy a kerékcsapágyak szarok, a futómű életveszélyes, az alváz össze vissza van rohadva, és nem megy az egyik henger.
A csapágyakat 2 hónappal korábban cseréltem, és nem tudom mit látott, hogy rohad a kocsi,
(ezt megnéztem én is később otthon hát meglepetésemre csak a megkeményedett agyagos sarat vakartam le és alatta ott a hibátlan lekezelt alváz, egy darab rozsdát nem találtam., tudtam is, hogy nincs) egyszerűen olyan helyen lakom ahol 1km sáros út vezet be és esős évszak volt akkoriban.
Egy henger nem megy? ?Erre nagyon kíváncsi voltam, mert hát nem éreztem rajta, otthon rá az oszcilloszkóp és íí-nye mindegyik szép egyenletes tüskéket mutatott.
A leömlők is egyformán forróak, a gyertyák is szépek voltak.
Ott a szervizben lepadlózta a kocsit, megnézte füstöl-e.
Hát tiltáson mi mást csinálna? Keményen feketén kormolt.
Ő szerinte ez súlyos olajfogyasztás, dugattyú, gyűrű csere.
Az olajcserénél 2dl-el volt benne kevesebb mint amennyit töltöttem...
Szóval a kedves kolléga lebeszélte a vevőt az autómról, és persze az úgy távozott, hogy én vagyok a barom aki szart akar rá sózni...
(elég neves márkaszerviz volt, nem mondok nevet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!