Tudnátok jó használt autós oldalakat mondani? Nekem, mint friss jogsis nőnek, milyen pici autót ajánlanátok? Úgy kb 350 ezerig.
Szia!
Köszi,de egy Vectra kombi nem annyira számít kicsi autónak :))
Legalábbis nekem...ennyi erővel vezethetném a férjem Mondeo kombiját is,de nekem az is óriási ladik,nagyon nem szeretem...
A Matizzal kapcsolatban én is a gyors felejtést ajánlom.
nekem volt, 6 évesen tönkrement a motorja, ráköltöttem egy valag pénzt, de akkor sem lett jó. Ja, és a sárvédő már át volt rozsdásodva!!!
Szerintem az 5 ajtós swift teljesen jó!
Ennyi pénzért kapsz nem túl öreg, jó állapotút.
Nekem is Matizom van és imádom!! Nem tudom kik találták ki ezt a sok baromságot róla de én hirből sem ismerem, hogy miről beszéltek! 3 csillagos töréstesztje már igen jónak számit, a fogyasztása pedig szuper az enyém 4-5 literrel eljár vegyesben szóval nem kéne leszólni.
0.8as motor eleve nem ehet sokhat hiszen kicsi, viszont nagyon dinamikus autópályán is vigan megyek vele 130-at.... ezenkívül meglepően stabil és jól birja a magyar utakat. Ja és 8 év 120 ezer km alatt még semmi baja nem volt, csak olajcserekor és müszakin láttott szervizt... Szerintem pont, hogy a Matizzal járna legjobban a kérdező hiszen ez tipikusan egy friss jogsis hölgy autó, és az áruk is nagyon jó!! Az enyémben klíma is van, elektromos ablakok, tükrök, hifi stb.. nagyon kényelmes is én imádom!!! Soha jobb autót el se tudnék képzelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!