Legális Motorcsere? Mennyivel húznak le? Megéri?
A következő lenne a "problémám":
Kocsiban lenne egy motorcsere! Sor4 1.8-am van ezt cserélném Sor6 2.5-re!
Eredetiség vizsgáztatnám,Műszakin átlehetne csúsztatni(mindenre van megoldás) ha nem lenne lepapíroztatva a motorcsere!
Mennyibe kerülne legálisan megoldani a motorcserét az én esetemben?? Megérné?
Eredetiségvizsgát/Műszakit megoldanám ,igazából attól félek hogy ha megállít a rendőr és felnyitja a gépháztetőt akkor megfog nagyon büntetni vagy még KPM-re is küldhet emiatt vagy a Forgalmim elveszi!?
Mekkora ennek az esélye??
Még egy kérdésem lenne:
Hogy ha típus azonos motort rakok bele akkor az mennyibe lenne? (még egy megoldás lenne: jelenlegi sor4 1.8 helyett egy erősebb sor4 1.8-at tennék bele)?!
Nagy szükségem lenne a segítségekre! Előre is köszönöm a válaszokat!
Valahonnan ismerjük egymást?! :D vagy csak a megemlített "motortípusból" jöttél rá hogy Bömös?! :D
Amúgy igen: M40B18 (1.8i) helyett egy M43B18 (1.8iS)
vagy M20B25 menne bele! ;)
Most ,hogy mondod erről az AF-s alvázsz. -ról hallottam már!! (Bár külföldre ilyenkor már nem lehet kimenni az autóval)
Tényleg jó lenne egy M20-as moci ,csak a legnagyobb félelmem hogy ha levillog a police és megnézi a motort nagyon megvág érte!!! (Azért a fekete/sötétített BMW-ket szeretik meg-meg állogatni) :( :(
Valószínű bukott ez a motorcsere téma??!
Sima rendőrségi ellenőrzésnél én még nem láttam olyat hogy a motort nézték volna, sőt, konkrétan én is jártam fél évig M20B20 helyett M20B25-el :) Sosem volt belőle gond, 2x állítottak meg, műszakira visszament a B20, aztán készen lett a B25 eredeti kasztnija, és megoldódott a dolog. :D
Viszont ha ilyenben gondolkodsz cserés a hajtáslánc is, kisebb motornál rövidebbek az áttételek, nálam nem okozott nagy gondot, de nálad már problémás lenne.
Az nem gond (jó szerelőm van aki segít , anyagár nem nagyon számít,és amit jelenleg tudok mocit azt mindenével adják)!
Egyedül a hatósági dolog izgat! :)
Hát.. egy próbát megér (szomszédba van egy nyomozó őt még megkérdem mennyire rizikós az ilyen)!
És köszi a válaszokat Bimmertárs! :)
Elég egyértelmű volt, hogy bmw:)
Nem lesz ebből probléma! Mások is így csinálják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!