Ha gyorshajtás esetén lefotóztak a rendőrök, akkor arról küldenek valami írásos figyelmeztetést hogy hamarosan csekk várható? Vagy hogy működik ez?
" Remélem, A140L édesanyját majd egy megrögzött gyorshajtó gázolja halálra - és remélem, A140L nem fogja bánni."
Természetesen lakott területen sosem szoktam száguldozni.
Csak főút vagy autópálya... (ha a forgalmi viszonyok megengedik!)
Ha őszinték vagyunk akkor a 90km/h és a 130km/h korlátozás teljesen életszérűtlen és betarthatatlan.
Mellesleg évekig sofőrködtem egy hűtős sprinterrel, úgyhogy fel tudom mérni a közlekedési helyzeteket...
Szerintem, a gyorshajtók helyett inkább a jogsival nem rendelkező, romhalmaz bmw-vel furikázó bajszos cigányokat kéne szívatni a rendőröknek.
Talán félnek tőlük???
68%-os kolléga: ez az ami nem fog bekövetkezni. Lehet hogy nem volt egyértelmű, de itt egy 15km-es szakaszról van szó, amit ismerek. Máshol 100%-hogy nem vállalnám be ezt, de itt tudom hogy mire lehet számítani, mire kell figyelni, belátható az egész szakasz, de már leírtam az előző válaszomban. Az alaptempó autópályán belső sáv-140, főúton pedig pont elég a 90, aki siet majd megelőz. :)
A140L: erre próbáltam rávilágítani én is, de nem sok sikerrel.
Én is pont erre próbálok célozni: hogy "csak ott, és tuti belátható, és biztos nem lehet baj és különben is kib@szottjó sofőr vagyok".
Munkámból adódóan több olyen embert ismerek, aki így vezetett (sokat beszélgetek velük), most pedig járnak a terápiára, hogy legalább sz@rni el tudjanak menni egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!