Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nehéz a rutin vizsga?

Nehéz a rutin vizsga?

Figyelt kérdés
17/f vok. 6 rutinórán vagyok túl. Igazából nem tudom hogy állok. a vezetési feladatokat már mind csináltuk. oktató azt mondta, h. ha így folytatom még lehet, h. pótórát is kell vennem... csak az a gondom, h. első két órán még ő is nyomta le a pedált, és mindig mondta, h. mikor mit csináljak; és most, h. már csak mondja a feladatot, és nekem nem megye tökéletesen akk ki van akadva. ez normális?
2009. jún. 9. 18:56
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én MA voltam vizsgázni. Ha már ott ülsz és csak a feladatokra koncentrálsz akkor semmi baj nem lesz belőle és a plusz feladatok se vészesek annyira..(én a sarok tolatást húztam, illetve mondta de mind1..:) a lényeg ne parázz csinálj inkább mindent lassabban de pontosan. Sok Sikert!
2010. júl. 12. 10:44
 12/15 anonim válasza:
100%

Vajon ki írhatta ezt?

"Szia! szerintem nem normális te fizetsz neki nem is keveset akkor meg mit van kiakadva?

2500ft átlagban egy óra. Azért 1 órán keresztül megy az autó 353Ft-os benzinnel és még ebből leadóznak! Biztos nagyon sokat fizetsz? Sajnos ennyi a mai 17évesek! Ő sokat fizet neki jogaik vannak jaj hogy ada ne rohanjak! Menj inkább discoba ott nem sok a 2000ft-os belépő a nagy semmiért és az épület háta mögött elszaxizhatod a bécsi keringőt. Hülye"

Lenne egy válaszocskám neked:

1 órán keresztül 353 ft -os benzinnel megy az autó az elmondásod alapján. Igazad is van mert ez megfelel az átlagfogyasztásnak. Az oktató kap 2500 ft -ot amiből még

adózik is. És akkor most mi van sajnáljam????

A benzin költségét vazze leírhatja az adójából most akkor számold már ki a hasznát. Kaszál rendesen!!!

Egy gond van a magyarországi oktatókkal:

nem az autósiskola autóit használják (mert a hülye autósiskolák ilyenekre nem invesztálnak) így az oktatóknak a saját vállalkozásukat a saját autójukkal kell menedzselniük. Na már most persze, hogy plafonon vannak amikor a tanuló ezerszer lefullasztja az autót aztán mehetnek egy önindító cserére borsos pénzért.

Ezért ordibálnak és emiatt nem tudnak tanítani!

Csak ne felejtsünk el valami annak van a LEGTÖBB JOGA aki egy szolgáltatás igénybe vesz. Magyarul az ügyfél az első!

Pontosabban itt Magyarországon csak kellene, hogy az első legyen az ügyfél! Nem lenne szabad elfelejteni azt a tényt, hogy nem a tanuló van azért a rohadt autóért hanem az autó kell, hogy legyen a tanulóért!

2010. júl. 29. 20:12
 13/15 anonim válasza:
Nekem holnap lesz az 5. órám, de többet voltam eddig forgalomba mint a rutinpályán :( Úgy kezdtük h rutinpályán metnem egy kört és utánna rögtön kimentünk forgalomba h ott gyakoroljuk a sebességváltást. Következő alkalommal különböző helyekre fuvaroztam, mert dolga volt. Utánna pedig a pályán a feladatok közbe olvasott. Az én oktatóm folyton hülyéskedik, de ha valami nem megy akkor kiakad. Kiabált velem és azt mondogatta h : nem hiszi ezt el ( pedig annyi történt h lecsúszott a lábam a kuplungról) Utánna sírhatnékom volt és kapkodtam és párszor lefulladtam. Akkor megint jelenetet rendezett. Félek nagyon a vizsgától :( A feladatokat eddig 3x csináltam meg.
2010. szept. 20. 00:41
 14/15 anonim válasza:
Ez az egész csak a lehúzásra megy. Az első 10 rutin órám nekem is olyan volt, hogy ebből kétszer voltunk a rutinpályán. Aztán a többi órának meg a fele azzal telt el, hogy az oktató bement a tescoba én meg ültem a kocsiba a parkolóba. Velem is ez volt, hogy nem magyarázott el semmit, csak kiabált ha nem tudtam. Aztán oktatót váltottam, ez legalább elmagyarázta mi ,hogy működik de nem sokat segít, mindig kiakad mindenen, pedig nem vétek nagy hibákat. A családba mindenki jól vezet, van jogsijuk teherautóra is a nőknek is (anyám, nővérem). Nem hiszem, hogy olyan rossz képességű lennék, mégis mindig azzal jön, hogy milyen "buta" vagyok. Aztán a rutin vizsgán mondták az oktató meg a többiek, hogy húúú nagyon kedves, aranyos vizsgabiztost fogtam ki. Hát annyira aranyos volt, hogy megbuktatott. Mostmár még annyira se érdekel a vezetés mint eddig -az első 10 óra miatt elment a kedvem tőle-, úgy vagyok vele egyszer majd csak sikerül.
2011. okt. 20. 13:22
 15/15 anonim válasza:
Ja és 18/L voltam.
2011. okt. 20. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!