Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Én most vettem egy Opel...

Watt kérdése:

Én most vettem egy Opel Vectrát! Az a problémám hogy nem tudok tankolni mert a tankpisztoly kiakad akárhogy forgatom! Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Ne húzd ütközésig a pisztoly kallantyúját.
2012. márc. 7. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
rossz kuton tankolsz :P van pár olyan kút ahol szar a pisztoly, de talán ne húzd fel annyira akk lehet jo lesz :P
2012. márc. 7. 19:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Húzd ki egy kicsit a pisztolyt. Valószínű a levegőztető (szuszogó)el van dugulva,és ahogy gyorsan áramlik be a habos gázolaj a visszaáramló levegő kikapcsolja a pisztolyt. Pedig annak lenne a feladata kiengedni a levegőt. De ez csak egy tipp.
2012. márc. 7. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én autómból még régen valami tróger megpróbálta leszívni a benzint, de a slag végén az a kis szelep vagy micsoda.. bennragadt a tankba. Utána ugyanez volt a helyzet nekem is. Hiába nyomtam a pisztolyt, kattant, hogy teli van. Valószínű, hogy valami hasonló dugulás van neked is. Én akkor mindig otthon kannából tankoltam és finoman öntöttem a benzint. Úgy elnyelte szépen.
2012. márc. 7. 19:52
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

Kaptam kölcsön egy 22 éves Fiestát, ott is ugyanez van. Az segít ha kevésbé húzod, pl. csak félig.

Ugyanaz a kútfej, ugyanaz a pisztoly másik autónál (pl. SX4) nem csinálja.

Valószínűleg valamiért nem bír olyan gyorsan lefolyni a tankba a benzin mint ahogy a pisztolyt elhagyja.

2012. márc. 7. 20:20
 6/9 anonim ***** válasza:
próbálj egy másik kutat!
2012. márc. 8. 11:23
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát már próbáltam shel-nél mol-nál avia-nál mindig megakad!

pedig épp hogy beletszem a tankba apisztolyt akkor is kiakad!csak akkor jó ha nagyon lassan nyomom de ugy meg félnap mire megtankolok:(

2012. márc. 8. 11:53
 8/9 anonim ***** válasza:
60%

A tankban kéne lennie egy 'szellőzőnek' ez néha nem működik megfelelően...

Egy maszek szerelő biztos tud valamit kezdeni vele!!

Ha most vetted az autót akkor egy olajcserét mindenképp végezz el rajta. Nem lehet tudni milyen régi már az olaj benne!

Olajból Mobil 1-et vagy castrol-t ajánlok!

Szűrő: Mann filter, bosch

2012. márc. 8. 13:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi. majd megmutatom egy szerelönek!
2012. márc. 8. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!