Vw tdi vs. Honda vti?
3-as golf tdi-m volt, 90 loérös.
Masszív, könnyen szerelhetö, olcsó alaktrészek, minimális fogyasztás. Stuttgart-Gödöllö (1000km) simán megvolt egy tele tankkal(50 l). A 90 lóerö nem hangzik soknak, de megy vele kellöképpen, viszont összehasonlítási alapot nem képez egy vti hondával.
teljesen más a 2 autó karaktere.
Civic vti.... kis átalakítás után nem 160 léorö volt, hanem 180-190. Nagyon, de valami iszonyatos módon ment, a motor nem zenélt, hanem ordított és nem 6 ezres fordulatnál ért véget a móka, hanem ott kezdödött és 9 ezer után tiltott..
Szerelése nem bonyolult ennek sem, viszont az alaktrészek drágábbak. A fogyasztása nem vészes, ha nem nyomod neki, de aki egy ilyenbe bele ül az nem bírja megállni, hogy ne állatkodjon olykor, ezért 10 literes átlagot számolhatsz nyugodtan.
Honda!
Japán autók sokkal megbízhatóbbak a fricceknél. A németekkel csak a baj van...
Húzott Tdi-m van, integra type-r ,civic esi turbó sehol....
De tudod mit, ülj bele egy 180le-s hondába ,meg egy 180 le-s tdi-be...menjetek ki a 2 autóval pályára és nézzétek meg 100-tól melyik megy el... raccsingoljatok a városban,és nézd meg melyik a gazdaságosabb.... nem megbízható? A blokk amit feltuningoltunk 500e km felett van... és még mindig bírja... bár igaz szervíz igényes...7-8000km-ként szoktam olajat meg szűrőt cserélni...
Üdv!
Szerintem VW GOLF 1.9 TDI-t válassz!Olcsó fenntartás 5literből elmész 100km simán!Takarékos,és nagyon jól bevált technika!90 lovas se megy rosszul,de ha 110 est veszel az már ott van a toppon gyárilag is,azon már változógeos turbó van!Szerintem VW vel jobban jársz mindent egy Hondával.Tuningolni is könnyen lehet a TDI-t,olcsó hozzá az alkatrész és nem fog széthullani 350.000km után.. De belinkelhetnéd a kocsikat amiket néztél,könnyebb lenne választ adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!