biztos nem száguldok vele a belső sávban..két gyerekkel meg főleg nem. Inkább vállalom a dudákat de csak szépen, nyugodtan...
2012. márc. 4. 21:20
12/21 anonim válasza:
Nem is arra gondolok h te száguldasz. Hanem ha más és esetleg belétek mennek, suzukiból nem igazán lehet élve kiszállni.
2012. márc. 4. 21:21
13/21 anonim válasza:
Nem is értem, hogy élek még mindig. :)
2012. márc. 4. 21:23
14/21 A kérdező kommentje:
hát gyakorlatilag ez soka autóra elmondható, függ a sebességtől az ütközés szögétől, másik autótól.
Persze nem a legtutibb a lemeze de ennyi erővel más autóval se induljunk neki mert ha a kamion jön szembe ott még a nagyobb volumen is megrogy...
2012. márc. 4. 21:25
15/21 anonim válasza:
Egy 16 éves kocsiban 77 Ezer km nem valami sok. Tényleg egy megkímélt gép lehet. 15 Ezer Ft környékén vannak az aksik a Suzukiba. Persze ez ugye egyértelműen függ a márkától, teljesítménytől és attól, hogy hol veszed. Ennyit meg talán kifizethetsz neki bérleti díj gyanánt. Mert ugye gondolom idővel vissza kell majd adnod neki az autót. Amíg kicsik a gyerekek és tényleg csak 3an használjátok, addig a 3 ajtós modell is tökéletes. Vagy esetleg szereltesd ki az anyós ülést, és mindjárt könnyebben tudnak be és kiszállni a lurkók. Egyébként hosszabb útra is nyugodtan elindulhatsz vele. Bár nem írtad, hogy 1.0 vagy 1.3-as, de végül is tök mindegy, csak legyen rendesen szervizelve (értsd: Minimum motorolaj, olaj-és levegőszűrő csere). Használd egészséggel! :D
2012. márc. 5. 09:24
16/21 pagan válasza:
szerintem amire neked kell ez az autó arra tökéletesen megfelel,nem vagy suzuki párti de ebben az esetben A-B be autónak igazán jó:)éss 77 ezer km az még baba:D
2012. márc. 5. 10:27
17/21 anonim válasza:
Eger? Sarud? Zebegény?
Nem ismerjük egymást véletlenül? : - )
2012. márc. 5. 18:02
18/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom mindhárom helyen ismerőseim, kollégáim vannak:-)
Köszönöm a vláaszokat. Egyébként 1.0.
Apukám tud új aksit szerezni bele, 40% engedménnyel szóval ez is szerencse!
Köszönöm a válaszokat:-)
Mindenkinek további szép napot kívánok!
2012. márc. 5. 19:09
19/21 nyugatnepeblogterhu válasza:
77000 van benne? És hányszor fordult át a km óra? :D tudod csak 99999-ig mér haha... sztem szét van hajtva.. egyébként ne majánlom a swifteket, a dugattyú problémái miatt, bármikor előjöhet már egy 10 éves kocsinál is, és a szerviz elég költséges 100e körüli
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!