Milyen a rendszámuk a legújabb kocsiknak?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy már M-mel kezdődik2012. márc. 4. 18:26
1/9 anonim válasza:
mi volt a kérdés? igen már M nél tartanak de nem értem mit akarsz tudni
2/9 anonim válasza:
Ma láttam egy új Opelt,MBL-... volt. Valahol itt járnak most.
3/9 anonim válasza:
Téglalap alakú, fehér. Mint a régebbieknek.
4/9 A kérdező kommentje:
idióták....
Köszi 2. valami ilyesmi választ vártam!
2012. márc. 4. 19:48
5/9 anonim válasza:
Akkor kérek zöld kezecskét!!! :))
6/9 anonim válasza:
Legközelebb méltóztass azt a kérdést feltenni, amire választ vársz. Akkor majd nem kell találgatnunk, hogy mire gondolsz. Addig pedig gondolkodj el azon, ki az idióta: aki nem képes leírni egy kérdést, vagy aki nem képes a kérdező gondolataiban olvasni. Na?
7/9 anonim válasza:
Sok vadiúj E Mercinek az a rendszáma, hogy MBE
8/9 anonim válasza:
Előszeretettel használják persze egyéb módon is, attól függ melyik osztályba tartozik a Merci. MBS, MBC, stb.
9/9 A kérdező kommentje:
elég egyértelműen tettem fel a kérdést s, szertintem ha azt kérdezem mik a rendszámuk akkor nyilván a rendszámtáblára gondoltam.... szerintem nem velem van a baj
2012. márc. 6. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!