Opel Kadett 1.3 Kézi szivató, Én csinálom rosszul?
Üdv,
Van egy Opel Kadettem, 1.3, 86-os évjárat, Nyáron vettem, akkor a melegbe nem igazán volt probléma, ahogy jöttek a hideg napok használom kellet a szivatót ( Ez előtt soha nem volt kéziszivatós autóm ) Kértem ismerősöm segítségét hogyan használjam a szivatót, mondta hogy reggel indításnál húzzam ki teljesen, majd fokozatosan nyomjam vissza. A kocsit garázsban tartom, reggeli beindításnál szinte azonnal lefullad, szóval indítom az autót szivatót teljesen kihúznom, várok kb 30 másodpercet, visszanyomtam egy kicsit, vártam megint 30 másodpercet aztán teljesen visszanyomtam, ekkorra a kocsi 2-3 másodpercen belül lefulladt.. beindítottam újra kicsit kiengedtem a szivatót, fél perc után visszanyomtam megint lefulladt..
Próbáltam azt is hogy elindultam szivatóval, és út közbe visszanyomtam, de akkor meg nagyon rángatott az autó, és ahogy elengedtem a gázt egyből lefulladt.. Sokat meg nem merem szivatni, egyszer szivattam több ideig, akkor is lefulladt és nagyon nehezen tudtam újra beindítani. Mi lehet a probléma? Kezdő vagyok még a kéziszivatós autók terén, Köszönöm előre is a hasznos tippeket, és a tanácsokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!