Szerintetek 190 cm-esen érdemes Honda cbr 125-öst vennem, vagy nem férnék rá?
Én is hasonló magasságú vagyok (186cm körül, jelenleg 86kg-vel, de ezen le szándékozom faragni pár kilót), és én is cbr 125-t néztem ki, mert elsőre "B125"-el szeretném megszerezni a jogsit, majd 2 éven belül korlátlanra lépni (azért így mert a féreg korrupt vizsabiztosokat ismerve így a legkevésbé rizikós).
Nézegettem mindenfélét, az YZF-125 tudása egyezik meg a cbr-125-el, viszont az majdnem duplaannyiba kerül használtan is (kérdés hogy miért). CBF-nél az a baj hogy minusz 3-4 lóerő, ráadásul ahogy hallom a léghűtés is gond ha kicsit melegebb van (másrészt kb ugyan akkorának látom mint a CBR-t szóval ha a CBR kicsi akkor a CBF is az nem?).
Tényleg ennyire kicsi a CBR 125?
Nagyon gyérnek tűnik a választék ilyen magasságra, lehet egyből korlátlanra kéne mennem, csak félek hogy elküldöm melegebb éghajlatra a vizsgabiztost ha mutogat, vagy ad egy cetlit mennyit kell fizetnem... Vagy motoros vizsgánál még nem annyira elterjedt hogy rögtön pénzt kérnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!