Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek 190 cm-esen...

Szerintetek 190 cm-esen érdemes Honda cbr 125-öst vennem, vagy nem férnék rá?

Figyelt kérdés

2012. febr. 29. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:
elég kicsi ami azt illeti
2012. febr. 29. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
a cbf már méretesebb
2012. febr. 29. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Mielött megvennéd, próbáld ki, hogy kényelmesen rá tudsz-e ülni.
2012. febr. 29. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Eléggé majom a köszörükövön történet, én a 185 centimmel meg majd 90 kilómmal épphogy elfértem rajta kényelmesen. Viszont harmatgyengének is tűnt, bár egy Husaberg FE450-ről ültem át,de szerintem már nehéz voltam a géphez.
2012. febr. 29. 20:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Inkább egy enduro vagy supermoto.
2012. febr. 29. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is pont a cbr 125-öst néztem ki, és ugyan úgy 190cm vagyok, de am szerintem nem lenne gáz. Esetleg cbf 125.
2012. febr. 29. 21:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát szerintem az erejével gond nem lenne mert csak 70kg vagyok,de a cbf már kicsit gyengébb meg külsőre sem nagy szám,A cbr nekem azért tetszett mert olcsó,erős és szép,de élőben még nem igen találkoztam vele,igy nem todom mekkora,nagyobb gépet meg nem akarok mert csak a1-es jogsim van.
2012. márc. 1. 17:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is hasonló magasságú vagyok (186cm körül, jelenleg 86kg-vel, de ezen le szándékozom faragni pár kilót), és én is cbr 125-t néztem ki, mert elsőre "B125"-el szeretném megszerezni a jogsit, majd 2 éven belül korlátlanra lépni (azért így mert a féreg korrupt vizsabiztosokat ismerve így a legkevésbé rizikós).

Nézegettem mindenfélét, az YZF-125 tudása egyezik meg a cbr-125-el, viszont az majdnem duplaannyiba kerül használtan is (kérdés hogy miért). CBF-nél az a baj hogy minusz 3-4 lóerő, ráadásul ahogy hallom a léghűtés is gond ha kicsit melegebb van (másrészt kb ugyan akkorának látom mint a CBR-t szóval ha a CBR kicsi akkor a CBF is az nem?).

Tényleg ennyire kicsi a CBR 125?

Nagyon gyérnek tűnik a választék ilyen magasságra, lehet egyből korlátlanra kéne mennem, csak félek hogy elküldöm melegebb éghajlatra a vizsgabiztost ha mutogat, vagy ad egy cetlit mennyit kell fizetnem... Vagy motoros vizsgánál még nem annyira elterjedt hogy rögtön pénzt kérnek?

2013. nov. 10. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!