Habár laikus szemmel hülyeségnek tűnhet, de ti szerettek személyiséget/lelket tulajdonítani járműveteknek?
t 55
Dobd be reggel a csajkát a kipufogóleömlőre. Aztán kicsit túráztasd a motort :D
Akik azt mondják, hogy lelke van az autójuknak általában olyan jármű tulajdonosai, aminél gyakran jönnek elő hibák.
Nálunk van 3 lelketlen autó amikkel soha semmi gond, meg egy 22 éves Fiesta, ami engem szivat: ha megcsinálom a központi zárat, akkor előjön egy elektromos hiba. Fél napot elb* a vezetékek méregetésével, megjavítom, ezután meghal a termosztát. Kicserélem a termosztátot, akkor beadja a kulcsot az üzemanyag szintjelzője... És ez csak az elmúlt 2-3 hét, amióta nálam van. Ha nem ingyen lett volna már rég agyvérzést okozott volna nekem.
Jön a tavasz, ugyanez lesz a 40 éves motorommal. Annak is van lelke, ráadásul női. :P
De sebaj, szereztem egy 51 éves motorkerékpárt is, csak azért mert jól állnak nekem az ősz hajszálak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!