Van egy régi Romet kismotorom amit most újítottam fel é szeretnék eljárni vele erre arra. Milyen papírokat kell szereznem hozzá?
Valami, ami igazolja, hogy te vagy a tulajdonosa, pl. adásvételi szerz., ami tartalmazza a gép motor- és alvázszámát is. Ennek birtokában kell kötni egy kötelező felelősségbiztosítást, ami kb. 5-10 ezer lehet egy évre.
Innentől szabad a pálya.
Romet Kadet?
Ne menj vele túl messzire.
Csak olyan távolságra, ahonnan haza is tudod tolni :-)
Tapasztalat. Sok évig romet-eztem, 3 ilyen szörnyem volt.
Mind ugyanolyan megbízhatatlan volt. A lényege, titka a gépnek, hogy nem szabad túl magas fordulaton pörgetni, mert a gyújtás hamar tönkremegy.
Egyébként valóban kell egy adás-vételi hozzá, amin van alváz- és motorszám. Ezzel tudsz biztosítást kötni.
Egyébként én is gondban vagyok emiatt, mert van egy saját építésű dongó motorom, amire emiatt nem tudok biztosítást kötni (nem volt előző tulaj, így adásvételim sincs)...
Sok sikert a lengyel sárkányhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!