Pótvizsga kreszből?
Sajnálatos módon megbuktam kreszből :S
Azt szeretném megkérdezni hol tudok új időpontot kérni mert én a Vas Gereben utcában voltam és ott azt mondták, hogy valami petzvál József utcába kell menni valaki tudja a pontos címet és a nyitvatartást, és ,hogy mit vigyek magammal? előrre is köszi a választ!
Az iskolának ahol beirarkoztál ők fognak kérni neked új időpontot. Ezért vannak. ott kell uj időpontot kérni.
Vagy tudsz csekket kérni ott ahol vizsgáztál.
Amúgy ne aggódj sokan buknak kresszen. Én is megbuktam és most kamionozom. szóval tanulj és legközelebb sikerül. ez ennyi...
Tudod mi volt a kresz vizsgán a vicc?
Hogy kaptam egy kérdést és pont azt amit otthon begyakoroltam és megadtam rá azt a választ amit itthon a kresz cd-be adtam meg mindig itthon elfogadta mindig ott meg kiírta hogy helytelen a válasz...S (az a kresz cd amit az autósiskolában kaptam nagy rakás szar) most a WEBKRESZ.hu-n gyakorlok sokan ajánlották és azt mondják megbízható
Kösz a választ!!
Ez azért van mert a cd amit adtak neked vagy régebbi kiadású vagy nincs minden szabály módosítva benne. Én anno úgy tanultam vizsgákra hogy az iskolám előfizetett minket egy internetes tanulóprogramra amit azt hiszem 2 hónapig használhattunk és mindig frissítették.
Egyébként az iskolában kell kérned új időpontot vagyis nekik kell kérniük neked egyet és nekik szólniuk kell hogy mikor van vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!