Mitől búg az autó menet közben?
Felraktam a nyári gumikat, és az autó ezután erős búgó hangot ad menet közben. 1 évvel ezelőtt ugyan ez történt és a váltóval volt valami gond, ugyan így kerékcsere után.
Lehetséges hogy megint ugyan ez a gond? És mért pont kerékcsere alkalmával jön elő?
Vagy a nyári gumik még túl merevek ebben az időben és attól búghat ?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem az a lényeg mért raktam fel a nyári gumikat. Valaki egész télen azzal mászkál, én legalább novembertől márciusig télivel járok.
A kérdés az hogy mi, és miért búg.
Rögzítés oké?
Keréknyomás oké?
Kerékagycsapágy?
Az okok a következők lehetnek:
1. Régi elöregedett a gumi és ezért búg nézd meg a Dot számot ha 7 évnél öregebb akkor lehet ez a baj
2.Más az Et száma a nyári felninek és így másik csapágyat terheli a 2 közül a kerékagyban ami lehet jobban el van kopva Vagy ha eddig 0 ás Et volt akkor most ha nem akkor csak az egyik csapágy zúg.
3. Alacsonyabb/magasabb így a kocsi és ezért van más hangja
4.Más a kerék mérete és így azonos sebesség mellett más fordulaton üzemeletted a kocsit így más a hangja
5.Bemeséled magadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!