Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rátehetek egy motorra, más...

Rátehetek egy motorra, más típusú indexet?

Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem, hogy egy F12-es Malagutira rátehetek e egy másik típusról származó indexet (hátra). És ha tényleg elviszni feszültségre és rögzítésre, milyen típusú indexet ajánlatok? (Simsonról, yamaha jogról vagy valami, ilyenre gondoltam)

2012. febr. 22. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Olyat raksz rá amilyet akarsz,csak az a lényeg hogy sárga legyen. Illetve nézd meg hogy hány voltos az aksid, bár gondolom ezek a robeszok már 12 Voltosak, tehát 12V-os izzó kell bele.
2012. febr. 22. 20:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt a részét értem. De Mr.egyenruha nem fog megb*üntetni érte? Mert azért már volt bírság, hogy astrába gyári előírt mit tudom én milyen fényszóró helyett ilyen modern ledes volt beszerelve. 50 kp. :/
2012. febr. 22. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Smkp-ra index sem kötelező.

Ha van, akkor köteles vagy használni, de az mindegy hogy milyen van rajta.

Autónál azért sz0pattak meg, mert a LED-es gagyi helyzetjelző használatához műbizonylat kell.

2012. febr. 22. 21:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem,nem! A gyártó szabvány fényszóróit köteles vagy megtartani, mert ők ezt megcsinálták, ez így a jó. Elvileg...
2012. febr. 22. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:
De segédmotorra nem kell index, szóval ha van van ha nincs nincs. Autó az már más tészta.
2012. febr. 23. 16:41
 6/6 A kérdező kommentje:
De nem fogok kezetlengetni, úgy hogy kell index.
2012. márc. 1. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!