Lehet rendszámoztatni segédmotort? Vagy csak majd 2013-ban (ha! ) kötelezővé teszik?
Te annyira szeretnél rendszámot a segédmotorodra??
Most is lehet 50 es motort 2 személyre rendszámoztatni!
Csak nincs olyan birka ember aki ezt megcsinálja mert utána Áríratást meg ilyen olyan illetéketket kell fizetni valamint a motor gyártó cégtől első adásvételi szükséges hozzá. Na most ha egy 40 éves simson ezen papírjait megszerzed én diplomát adok máris a kezedbe.
Ezenfelül a motort évente kell hordani műszaki vizsgára!
Ha veszel még 3 segédmotort az ismerőseidnek és motoros bandát alakítasz akkor még mindíg olcsóbban jössz ki.
Abba a pillanatba hogy rendszám kerül az 50 es mocikra 98% a szeméttelepre fog kerülni mert ennyi erőfeszítésből simán 125-el vagy nagyobbal fog járni inkább. De szerintem ebe nem gondoltál bele.
Szerintem te még titkon örülsz is ennek! Csak azt felejted el hogy 3-4e Ft os biztosítást kell fizetbned egy kismotor után és semmi gondod vaele, ha rendszám lesz rajta akkor kb 50-60 ezredbe lesz egy évbe a sok hülyeség amit fizethetsz rá. És még nem beszéltem akkor arról hogy elővehetnek a rendszám alapján ilyen olyan parkolási vagy istennyila büntetésekkel mindenféle cégek rendőrök stb!
Én tudod mit várok nagyon? Tegyenek már biciklikre is rendszámot, meg kelljen már eredetiség vizsgára, műszakira vinni. Meg legyen 2 évente műszaki. Elképzelem szerencsétlen öreg papikat ahogy rágurulnak a rázópadra :D
Meg legyen erre is vagyonosodási illeték kerékméret, súly és maximális sebesség arányaiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!