Hogyan égessem ki a kipufogóm? 2T
A disznóperzselős megoldás a jó.De ugye a kipufogót először szereld le a motorról.
Két ütemnek hiába húzód az életbe nem ég ki.
Így.
Amit a csukára húzott gáz szart se ér. A kox attól az életbe nem ég ki. Max ha már vörösen izzik a blokk is meg a kipufogó is...
Már próbáltam a módszert, nekem kb fél cm vastag kox volt benne és szépen kiégett :) (bár a fél falut füstbe borítottam vele :P)
ma 21:58 vagyok
Szóval amit linkeltem, azt a módszert próbáltam :D
Perzselő valószínűleg kevés lesz. Az nem épp szúróláng. Ehhez márpedig az kéne+ egy kompresszor, mert ha nem fújatod miután begyulladt az eleje akkor szépen be is alszik pár cm-es beljebb. És azt már nem fogod begyújtani...
Én benzinlámpával csináltam, meg próbáltam kis gázos forrasztólámpával is(szúrólángra állítva persze) csak az kevés volt...
Kompresszor csövére meg zsugorcsővel ráraktam egy 20cm-es vékony vascsövet és asszal fújattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!