Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan égessem ki a kipufogóm? 2T

Hogyan égessem ki a kipufogóm? 2T

Figyelt kérdés
Van egy arrow sport dobom,ez egy 2ütemű robogón van hogy égessem ki mert tuti levan benne rakódva a trutyi 7ezer kmert mentem ásványi olajjal :D olcsó de azért használtam mert füstölt tőle és így nyugodt voltam hogy nem sül be mert látom hogy van kenés no de,mikor kiégett a gyapot a végdobomból és szét szedtem hogy rakjak bele újat láttam hogy ott van benne az olaj elég keményen szerintem a belseje is ilyen

2012. febr. 19. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Autóval úgy szoktam, h alacsony fokozatban magas fordulaton pörgetem egy darabig. Robogón, főleg hogy még váltanod se kell...hát húzzad neki ami a csövön kifér. :D
2012. febr. 19. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:
lóf*szt...fogod a disznópörzsölőt, és égeted a belsejét jó sokáig.
2012. febr. 19. 21:40
 3/10 anonim ***** válasza:

A disznóperzselős megoldás a jó.De ugye a kipufogót először szereld le a motorról.

Két ütemnek hiába húzód az életbe nem ég ki.

2012. febr. 19. 21:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Így.

Amit a csukára húzott gáz szart se ér. A kox attól az életbe nem ég ki. Max ha már vörösen izzik a blokk is meg a kipufogó is...

Már próbáltam a módszert, nekem kb fél cm vastag kox volt benne és szépen kiégett :) (bár a fél falut füstbe borítottam vele :P)

2012. febr. 19. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:

ma 21:58 vagyok

Szóval amit linkeltem, azt a módszert próbáltam :D

2012. febr. 19. 21:59
 6/10 anonim ***** válasza:
A rezó, mivel elég vékony lemezből van, szépen el fog színeződni, vagyis inkább csúnyán, mint ahogyan a krómozás szokott.
2012. febr. 20. 20:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Elszíneződött krómozást olcsón fel lehet políroztatni. És eredeti fényét vissza is nyeri.
2012. febr. 21. 22:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Mindig csőgázon megyek vele és nem ég ki:):)
2012. febr. 23. 20:13
 9/10 A kérdező kommentje:
akkor a perzselőbel próbálkozom majd:)
2012. febr. 23. 20:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Perzselő valószínűleg kevés lesz. Az nem épp szúróláng. Ehhez márpedig az kéne+ egy kompresszor, mert ha nem fújatod miután begyulladt az eleje akkor szépen be is alszik pár cm-es beljebb. És azt már nem fogod begyújtani...

Én benzinlámpával csináltam, meg próbáltam kis gázos forrasztólámpával is(szúrólángra állítva persze) csak az kevés volt...

Kompresszor csövére meg zsugorcsővel ráraktam egy 20cm-es vékony vascsövet és asszal fújattam.

2012. febr. 23. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!