Milyen autót ajánlanátok kezdőkocsinak?
Tudom hogy kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni, de a használtautópiac bizony elég nagy és nem árt szűkíteni a lehetőségek körét:
-Mennyit használnátok?
-Mire használnátok?
-Hány személynek kell elférnie benne?
-Mennyit tudnátok pluszba kifizetni fenntarási költségekre? (mondjuk 1 hónapban)
-Van-e valami különleges elvárás a kocsival kapcsolatban?
3a-n vagyunk.Tehát 3 embernek kéne elférnie.(de anyukám mindenképpen 5 ajtósatszeretne)Arra a kérdésre h mennyit hasznánánk nem tudok pontos választ adni.Hetente járunk a nagyszülőket látogatni(eddig majd 18 évig busszal tettem ezt),gyakran járunk még távolabbi városba bevásárolni.(Győr,Pozsony)Én magam is 1 városban lakom.(kis város,de város).
+-ban bármennyit ki tudok fizetni ami még a reális határokat súrolja.(tehát nem vagyok hajlandó a kocsi ilyen olyan hibáira rövid időn belül kifizetni a kocsi vételárát)De a biztosítás és a benzin nemhiszem h hatalmas problémát jelentene.(de semmiképpen nem utolsó szenpont)A biztosításokat nem tom h h mennek a fogyasztás pedig 8 liternél azért ne legyen több.
Különleges elvárás esetleg annyi, h ne legyen 1 roncs.Nézzen ki valahogy.
Opel Astra G 1.6(1.4 gyenge de ha nagyon muszáj elmegy, 1.2t semmi pénzért)
Golf 3-4
Honda civic
Skoda fabia
Esetleg vmi regebbi merci ( pl w124) nagyon megbizhatoak, csak nem szabad valami meggyilkoltat megvenni
Vagy Opel B Vectra-> nagy, kényelmes, igenis megbízható, max a fogyasztása nem igazi (9-10l a városban, 1.6/1.8 motor gyenge benzinből min 2.0 kell, vagy diesel 1.7 nagyon megbízható és jól is fogyaszt)
Opel astra F.
VW golf.
Meg a nissanok közt nézz még szét és a hondák közt azok is jó strapabírók és alkatrészt is találsz hozzá ha nyúzod töröd zúzod.
Vw golf, opel astra, ford focus (lehetőleg kombi kivitelben. nagyon praktikus)
Olaszt vagy franciát soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!