Ismer valaki lopott autók lerakó pihentető helyeit (tehát gyanús helyeket ahol esetleg lehet lopott autó) Budapesten és pest megyében?
Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 18:25
1/10 anonim válasza:
Ez a kérdés ez most komoly?
Ugye nem?!?!
Agyam elhagyom, egy iylen kérdéshez már teljesítmény kell..
2/10 A kérdező kommentje:
Miért nem ismersz?
Én mondjuk ismerek pár gyanús helyet, te nem?
2012. febr. 17. 18:37
3/10 anonim válasza:
Valakit,azért öltek meg:mert sokat tudott!
4/10 A kérdező kommentje:
Nem mi nem vagyunk olyanok. Hoppá elszóltam magam.
Na jó mindegy tényleg hülye kérdés volt.
2012. febr. 17. 19:02
5/10 anonim válasza:
Persze, pl. a Pitypalatty utca 666 alatt, én is mindíg onnan szerzem az alkatrészeket.
Úr isten, csenget a rendőrség..
7/10 anonim válasza:
Sokat ismerek! De egyről sincs tudomásom!:P
8/10 Napkiraly válasza:
egy ismerősömtől ellopott kocsi hetekig parkolt szabálytalanul egy buszmegállóban (még meg is büntették az okos közterületesei miközben kőrözött kocsi volt). Gyakorlatilag bárhol akár elhagyott akár nem elhagyott helyen. Mostanában mondjuk inkább alkatrésznek viszik a kocsikat és egy elhagyott városszéli garázsban szétszedik. Érdemes azonban szétnézned a városban, akár találomra, akár megérzésre (Lomini urat felhívod vagy valami). Lakótelepek parkolói, egyéb kieső de nagy, sok kocsit tartalmazó parkolók jó helyek az ilyesmire.
9/10 Napkiraly válasza:
Ja remélem a kocsidat keresed és nem pihentetni akarsz :)
10/10 anonim válasza:
volt egy kérdező aki írt egy kérdést hogy tud ilyen helyet, 1-2 oldallal hátrébb. állítólag a rendőrök leszarták szegényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!