Másnak is sz*rik rá a rendőrség ha ellopták a kocsiját?
Figyelt kérdés
Nekünk ma hajnalba nyúlták le, még fenn voltam. Kb 10 perce vihették el nem járhattak messze. De persze a rendőrség tehetetlen volt.2012. febr. 14. 17:52
11/18 anonim válasza:
ííí de komoly, mindennel fel volt szerelve és mégis így elvitték? talán járva hagytad a kocsit? :-D jó, tudom nem, de elég necces.
12/18 anonim válasza:
Ezért nem szabad olcsón biztonsági felszerelést, esetleg gyárit használni. Ezekre vannak módszerek amivel gyorsan törhetőek. Gyári lopásgátlót, zárakat, riasztót gyorsabban törnek, mert tudják hol keressék. Egy utólag beépített, esetleg igényesen személyre szabva megépített biztonságtechnika szinte feltörhetetlen.
13/18 A kérdező kommentje:
A váltózár 2 éves volt utólag volt beszerelve az egyik ismerőssel. Tehát a legjobb minőségűt kaptam tőle. Állítólag van valami spray ami lefagyasztja azt eltörik a váltózárat. De mondjuk az lehet hogy teljesen lemerült a kocsiban az akksi mert a drága benzin és a hideg miatt nem igazán használtuk. Az lehetséges mondjuk hogy annyira le volt merülve hogy nem működött a riasztó de akkor hogy a fenébe indította el. Saját kulccsal se lehet ilyenkor elindítani! De a tolvaj összeköt két drótot és máris működik?!
2012. febr. 16. 00:24
14/18 anonim válasza:
Innentől egy kicsit fura nekem a történet.
15/18 A kérdező kommentje:
Csak tipp az a gond hogy nem tudom, de jó ideje nem használtuk a kocsit. Azt gondoltuk hogy vontatták , vagy trélerrel vitték el. Különben most nézegettük meg a videókat és semmi! Két irányba mehettek volna de egyik irányba se mentek. Egyszerűen érthetetlen. Szó szerint eltűnt a kocsi. Ja plusz van a szomszédnak két eszement nagy darab kutyája. Ha valaki az utcába ér már megvannak bolondulva. Egész este kint voltak és semmi. Meg se nyikkantak pedig ott volt az orruk előtt a kocsi.
2012. febr. 16. 00:40
16/18 A kérdező kommentje:
Lehet hogy furán fog hangzani. De mindenesetre le a kalappal a tolvaj előtt.
2012. febr. 16. 00:42
17/18 A kérdező kommentje:
Anyám azt mondta hogy alig volt már benne benzin, kb. a következő benzinkútig volt elég neki. Tehát most következnek ők. Remélem olyan segítőkészek lesznek mint a szomszédok.
2012. febr. 16. 00:44
18/18 Napkiraly válasza:
szerintem ugyanaz az automata küldi ki a nyomozást megszüntető végzést, amelyik a közigbírságot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!