A Daewoo Kalos jó autó?
Figyelt kérdés
Elég olcsón hozzá lehet jutni egy használt Daewoo Kaloshoz kevés km-rel, de nyilván mindennek ára van.
Miért ennyivel olcsóbb ez az autó?
2012. febr. 14. 16:50
1/9 anonim válasza:
papir kocsi..ha netán baleset ér benne garantált a koporsoba jutás !
2/9 pagan válasza:
:D,így igaz,egy igazi fos úgy ahogy van...
3/9 anonim válasza:
Próbálj ki egyet, rájössz miért olcsó.
Én kb. 20km-t mentem egy alig (valós) 40 ezret futott, főleg városban használt, 3 ajtós Kalosszal. Nagyon ledöbbentem, borzalmas autó! A kapcsolási érzet rémálom, a 2-est nagyon nehezen, recsegve vette. Imbolyog az úton, a kormányzás pontatlan, a fékek gyengék, a motor erőtlen és amúgy hangos, a beltér műanyagjai olcsó hatásúak, nagyon büdös műanyagszag is volt benne. Mindezt kategóriáján belül viszonyítva persze. Egyáltalán nem éri meg, lehet bármilyen olcsó.
4/9 anonim válasza:
nekem is volt hozzá szerencsém kb 150 km en. A vélemányem az, hogy nem kellene ingyen se. Ok nrkem sincs fullos luxusautóm, de ettől szarabb vezetési élményt egy gép sem adott.
5/9 anonim válasza:
Ha jól emlékszem egy 4éves Kalost sikerült totálkárra törnöm kamionnal 2 éve, senki nem sérült meg benne. Meglepődtem én is. Annyira azért már nem papírautók ezek az új kiskocsik.
6/9 anonim válasza:
Hát ültem egyben nemrég. Az Octavia után iszonyat gagyinak tűnt
7/9 anonim válasza:
Nézd meg a youtubon a töréstesztjét, majd mondjuk egy Opel Corsáét, aztán rájössz, hogy miért nem szabad ilyet venni.
8/9 anonim válasza:
Hat jonak eppen lehet, hogy jo, csak nem auto.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kb erre számítottam.
2012. febr. 21. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!