Miért nem reagált az autóm a gázadásra?
Figyelt kérdés
2002-es Renault Clio 1.2
2 Hétig nem mentem vele sehova,kint állt a mínusz 10 fokba.
Elsőre indult,rendesen...dee
Elindultam vele és az autó nem húzott se egyes,se kettes fokozatba,följebb már nem is kapcsoltam mert akkor lefulladtam volna.
+ felvillant egy ilyen lámpa(Jobb oldalt,km/h kijelző,jobb alsó jel)
Visszafordultam,hogy lerakjam az autót,otthon leállítottam majd újra beindítottam és utána tökéletesen működött és azóta is minden okés.
A fagy csinált valamivel valamit ?
2012. febr. 13. 14:45
1/10 pagan válasza:
egyik autó sem szereti ezt a hideget,kicsit járatni kell ne nyomd neki rögtön,nekem még a szervóm is befagyott,ilyen még soha nem volt,ilyenkor ez van,szerintem nincs baja
2/10 anonim válasza:
Lehet hogy beragadt a pillangószelep.
3/10 anonim válasza:
meg kellett volna várni indítás előtt az izzítást. Ilyen hidegben 2-szer is nyugodtan lehet izzítani.
4/10 anonim válasza:
Elektronikádban valami jeladó mehetett ki. Akkor szokott emelt alapjáratba tenni magát az elektronika.
Vagy befagyott tényleg valami. Hát járasd vagy egy félórát hátha történik valami.
5/10 anonim válasza:
Saját autónál azért illene tudni, hogy az a "kis spirál lámpácska" az izzítógyertyák működésére utal. Amíg ég, adig működnek a motorban, érdemes kivárni, amíg elalszik. Csak ezután indítózni. De ahogy már írták, ilyen hidegben izzítasz, vissza alaphelyzetbe megint izzítasz, és utána indulsz. Semmi baja nem lett egyébként, ettől az egy alkalomtól. De máskor figyelj! Legalább alapszinten legyél tisztában a saját autód működésével, hidd el, meghálálja:)
7/10 gomzoli válasza:
Nem is tudtam, hogy az 1.2-es Clio az diesel...
Vagy te a benzinest is tudod izzitani?
8/10 gomzoli válasza:
Bocsanat, a kijelzö tenyleg dieselre utal! Akkor eliras a kerdezö reszeröl, vagy tenyleg letezik dieselben 1.2-es Clio?
9/10 A kérdező kommentje:
Sorry az nem az én műszerfalam csak becsekkoltam,hogy lássátok melyik jelre gondoltam :$
2012. febr. 14. 00:21
10/10 anonim válasza:
Olyan jeled nem lehet, ha benzines a kocsi. Ellenőrizd mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!