Tálos Csegő kérdése:
Egy aprilia sr 50-est 2010-es gyártmányút le lehet-e vizsgáztatni rendszámosra?
Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 08:38
1/6 anonim válasza:
elvileg le lehet,csak semmi ertelme mert utana hiaba maradt 50kobcentis a motorod mar 125-osnek szamit.......tehat mas jogsi kell ra,es ettol fuggetlenul hogy nagyobb szamit sem szallithatsz rajta 2 szemelyt,es utana minden 2 evben muszaki stb stb ammi egy rendszammal jar......
2/6 A kérdező kommentje:
"A" korlátozott jogsim van úgy már megéri?
2012. febr. 13. 18:39
3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként természetesen nagyon köszönöm kedves imeretlen a válaszodat, s ha még tudsz segíteni a részletek is érdekelnének hogy hol kell vizsgáztatni pl.:KPM?
2012. febr. 13. 18:55
4/6 anonim válasza:
Az igazi kérdés itt, hogy minek?
5/6 A kérdező kommentje:
Hogy rövid utakat tehessek meg a feleségemmel kertvárosból győrbe, vagy győrön belül 2 személyel mehessek, a motor végsebessége 80-90 km/h és elég erős is hozzá.
2012. febr. 15. 10:27
6/6 anonim válasza:
Amit feljebb írtak az hülyeség. Az SR 50 2 személyes robogó. Ha levizsgáztatod két személyre és van hozzá jogsid (min A1) és nem kezdő jogsi akkor szállíthatsz vele személyt. De itt megjegyezném hogy nem érdemes mert mint írták a fenntartása drágább lesz a rendőrök könnyebben büntetnek(pl trafi) és gyenge hozzá a motor hidd el. Nekem is SR 50 em van erős meg gyors robogó de csakis akkor ha EGYEDÜL ÜLSZ rajta. Szállítottam már én is utast és gyenge ahhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!